Bra avslutning, belönat kontoret, investeringarna gör mig nöjd och helgen har börjat :-)

Hyffsad avslutning på veckan. 1 dag kvar på månaden. Det är väl egentligen allt man kan säga om denna vecka. Det har gått upp och ner och upp..sen ner men det blev en avslutning som vi kan vara till freds med...eller? Teamet har iallafall fått sin efterlängtade tv till kontoret. Inte tusan kan vi spela guitar-hero eller de andra spelen på en liten 14" tjockis tv hehe..

På privata planet så har d inte hänt allt för mycket. Monterade tv-bänk och hylla i vardagsrummet igår kväll efter jobbet. Nu skall bara glasluckorna på sen e d klart. Testat en 50" nöjd som tusan men den skall bytas ut mot en ny med Mpeg4 box..fråga inte varför..de bara känns bättre att  ha en sån..Har även äntligen bestämt var på väggen den skall sitta (viktigt) hihi.. Nya nallen (Sonyericsson c905) funkar klockrent. Mer nöjd än jag trodde att jag skulle bli..redan lixom :-)

Får se hur kvällen fortsätter..som sagt det är ju helg för min del NU :-)

Sooo Looong

Hejs!

Snurrig avslutning väntar, möblering och lågkonjuktur i planeringen

Det svänger så mycket att jag snart inte vet åt vilket håll jag är på väg...En dag kvar på veckan och 2 på månaden..Vet varken om det är bra eller dåligt? Men snart så e d ju klart. skall bli skönt.

Jahapp...d privata då. Handlat mer möbler till lägenheten. Ny nalle och en hel del andra saker..Känns bra.  Kom lite ostabila nyheter angående en del framtids planer. Återstår att se om det måste åtgärdas eller om d flyter på. Nu lockar dock kudden.

Sooo Loong

Hejs!

På banan igen, kroppslig rekond, unna unna och kanske en sväng ut.

Nu e vi med i matchen igen..Mycket skönt men det svänger som sagt rätt snabbt och det är trotts allt 2 dagar kvar på arbetsveckan och yttligare 1 dag kvar på månaden. Jag hoppas och peppar..Det är en hel del som står på spel och finfina priser om vi når fram till vårat mål. Inget klart ännu men vi e nära..riktigt nära.

Ja det är ju som sagt mitt i veckan och det händer förvisso inte så mycket, dock har jag hunnit med en massage, handlat nya möbler och beställde en ny nalle..eller rättare sagt försökte att beställa. Vi får se om det dyker upp nåt paket på posten innan vecko slutet :-)

Onsdag nu och gör vi bra ifrån oss på jobbet så kanske det blir en liten vända ut och kika imorgon? Först nytta..sen nöje

Sooo Looong

Hejs!

Livets taggar, kavajen av, Bästa tisdagen?!, privat näst intill perfekt och det skall firas :-)

Vem har sagt att allt skall vara som en dans på rosor? Ingen! Och tur e väl det. För den som säger så har inte levt livet till fullo. Tur att man kan stänga dörren till kontoret och få ta av sig "kostymen" ibland. 2 dagars slit och prestationer har hitills endast gett os ett fåtal ljusglimtar. I morogn är det tisdag och någonstans hoppas jag att det är den BÄSTA tisdagen någonsin. Jag måste iallafall tro det, för min och teamets skull. Visst e det lön osv om ca halv timmen, men pengar gör ju ingen lycklig om man inte känner sig värd det...Nåja. Ny dag om en stund.

I övrigt då. Jo tack. Det knallar på som man säger. Har ju som sagt en hel del planer med lägenhet osv. Det kommer med all säkerhet bli en toppenhelg om man följer utvecklingen bland planerings-crew :-)  Det flyter på med det mesta annars och det känns som att det ligger mycket bra grejer i luften..den luften som JAG andas ¤BLINK¤ hihihi.. Får jag bara ordning på jobb-biten så kommer veckan bli 100% . Och det mina vänner..det tänker jag fira.

Telefonen ringde idag...Och det var bra.

Sooo Loong

Hejs!

Seg start, höga förhoppningar, helgen, mandomsprov och Jag mår riktigt bra.

Så var den nya arbetsveckan igång och lite segt var det att komma igång. Men vi har ju ett par dagar kvar att resa oss och få till en bra vecka och månadsslut. Vilket jag e säker på att vi kommer göra.

Så till helgens bravader. Hmm ja inte blev d lugnt inte..Fredagen drog vi igång med att montera ihop lite möbler samt sätta upp lite tavlor, naturligtvis utlovades en liten belöning till den vänliga skäl som ville hjälpa till. En 3-liters låda + en flaska vin senare var vi, jag och Herr P på g ner till stan, på grund av vädret (snöstorm) ville vi ha tag på taxi men det var ca 1 timmes väntetid hos de flesta taxi bolagen...Så vi gick. Kallt och snö som föll vågrätt i vinden gjorde att vi tappade promille på vägen ner hehe..Hur som haver så mötte vi upp lite vänner på Tabban där vi oxå avslutade kvällen.

Lördagen började med en trevlig brunsch tillsammans med ett par vänner sen blev d till att kliva tbax i ålder en sådär 22 år. Det lektes med RC-bilar. För dom som tycker sånt e kul så var det ju roligt med tanke på snön, för en annan var det bara en lång plåga mot trötthet och kyla. Drog  mig hemåt och tog en power nap och en hyffsat lång dusch..Sen bar det av ut i vimmlet. Med tanke på att det skulle jobbas idag så var ju tanken att det skulle bli en lugn kväll. Det var alltså tanken....
Trotts ett stabilt alkohol intag och för att vara i så fin form så lyckades jag som sagt ta mig hem själv och få sträcka ut mig i sängen helt på egen hand utan att få sk "skjuts" och sällskap....Ja DU..Jag ser det fortfarande som ett avklarat mandomsprov :-) hihihi...

Har som sagt jobbat idag och avslutade kvällen med en bra rulle och trevligt sällskap.
Jag mår förövrigt  riktigt bra just nu, kanske är det för att det flyter på så bra med allt och kanske för att jag oxå vet att den komande månaden har så himlans mycket kul att erbjuda...Hur som helst...mer uppdatering kommer under veckan.


Soo Looong

Hejs!

Jag vann (VI) möbelbyggardax och utgång

                             V       I       N       S       T


Så himlans skönt. Om det är någon vecko kamp som betyder något så var det veckans mot Gävle. För det var ju i Gävle som allt började för min del. Dt var ju där jag startade min utbildning. Så det har ju varit en kamp från min sida att få sätta min mentor (Gävles säljchef) på plats. Att få visa att man lärt sig allt som han visat och att man har gjort det så pass bra att jag i en tävling visar att det team jag byggt upp ÄR bättre än hans Mooohaaahaa...Det skall naturligtvis i rättvisans namn sägas att det varit en jämn kamp men att gårdagens vinst avgjorde veckans tävling. Vi kämpade emot Gävle som tog en 2 poängs ledning i början av veckan. Men Vi tog till slut hem segern med 3 poäng. Inte dåligt..inte dåligt alls.  Släkte kontoret vid 24-tiden efter att ha avslutat veckans jobb. Tänker ju vara ledig imorgon :-) Firar med ett glas vin hemma i lugn och ro.

Helgen så...Ja i morgon börjar...eller återupptas all ihop byggnad av möbler som skulle monterats iihop för länge sedan..det e först nu jag hittat motivation, lust och ork att köra vidare. Jag får naturligtvis hjälp av lite vänner och bekanta, för alla som känner mig vet ju hur djupt i handen min tumme sitter hihihi... Sen blir det såklart ut och snurrra lite på byn. Hur det slutar?? Ja det vet vi på lördag.

Sooo Looong

Hejs!

Storseger, nerbäddad och välmående och snart helg igen.

Storseger i tävlingen. Just nu har vi tagit ledningen men det gäller att hålla i för det svänger fort. I morgon är det veckans sista arbetsdag och på fredag tänker jag vara ledig som jag egentligen skall vara, fast aldrig är..

För en gångs skull så har jag grävt ner mig under täcket. Känner mig rikitgt harmonisk och avslappnad. Vet ju hur d brukar bli men i natt skall jag nog somna innan solen går upp..Hoppas iallafall på det. I övrigt har det varit en bra vecka hitills. Vad helgen bjuder på återstår att se. Men luren går nog varm som vanligt i morgon torsdag.

Soooo Looong

Hejs!

Oavgjord dagstävling, renoveringsplanerna tar form och resor.

Hallå där...

Jahapp då börjar det mesta äntligen flyta på plats. Tävlingen pågår fortfarande och idag blev det oavgjort precis som igår. Vi har nu 2 dagar på oss att ta igen och ta över :-)

Jag har nu även börjat förbereda inför renoveringen av sovrummet och möjligen även köket. Sovrummet är dock prio 1. Det som skall göras är att spackla, slipa, måla och tapetsera om väggarna. Golvet skall få sig en omboning oxå möjligen bytas ut, det hänger på garderobernas framtid för eventuellt kommer Garderoberna bytas ut mot nya frescha mera passande och byta plats med de befintliga byråerna. Nytt sett med sängkläder samt belysning skall oxå på plats, här e dock frågan om taket skall sänkas och spottar med dimmer och fjärrstyrning skall på plats eller om det kanske finns en bättre lösning? Tips mottages tacksamt :-)

I vardagsrummet skall en ny byrå samt en sk tv-bänk på plats.Jag har även kikat på en ny balkongdörr, lite overkill men det är detaljerna som avgör. Hyllor, växter, tavlor osv skall oxå på plats. Det befintliga färgvalet skall även det ses över...

Köket kan jag som sagt vänta med men även det skall få nya färger samt lite ny elektronik. Jag har även funderat på golvvärme i kök såväl som hall. Elektroniken i form av belysning är något som skall ses över i hela lägenheten. fjärrstyrning är inköpt men inte monterat..alltså på g även det.

Som sagt en hel del saker på g just nu. Två resor skall jag hinna med innan och över års slutet. Den ena om någo vecka och den andra över nyår. Flygbiljetter är beställda till båda så där e allt frid och fröjd.

Mer uppdatering angående renovering kommer under resans gång..Innan dess så är det helg och lite annat på schemat.

Soo Looong

Hejs!

Tävlingen fortsätter och lugnt annars.

Måndagen över tävlingen fortsätter..det blev lika idag..nu gäller det bara att ta tbax tronen. Tisdagen är redan på intågande så det skall laddas och peppas.

Annars har det varit måndag och det är ju egentligen ingenting som sker på måndagar, iallafall inte när det gäller i det privata. Pallar inte heller så mycket efter arbetstid och just nu e jag rätt trött så det får bli kudden..

Soo Looong

Hejs!

Som man bäddar, still going strong och spännande jobbvecka.

Man gör d så bra man vill att det skall vara. Ja det är faktiskt så..Ordspråket, som man bäddar får man ligga är något som är väldigt sant. Under helgen har jag inte blivit klokare men återigen fått det bekräftat att det aldrig slår fel..Dags för en del att vakna och inse...så e det med det.

Helgen så..Ja inte skiljer den från sig från de andra direkt. Japp jag var på krogen i fredags, japp jag var seg på lördagen, japp jag var på krogen även i lördagskväll. Mönstret håller i sig. Men det flyter på. Jag trivs mycket bra med tillvaron och det är lixom lite av det som betyder något för mig..

Jobbveckan har börjat och det är extra viktigt att vinna denna vecka då det är min mentors kontor vi fightas mot..Dagen slutade med förlust men det återstår ju ett antal dagar..skall nog bli ändring på detta hihi...

Soo Loong

Hejs!

Jobbveckan slut, Viiinst, helgen fri, Äntligen dags och Nedräkningen kan börja.

Sååå skööönt. Jobbveckan är avklarad och nu är det helg. Matchen mot Örebro slutade i dagsförlust men veckovinst. Så vi plockade hem välbehövliga poäng :-) Blev en liten vända ut ikväll men inget stort bara kikade lite. Helgen i övrigt är lite oplanerad..Som alltid på torsdagar så går luren varm men denna helgen håller jag det öppet...

Så var det äntligen klart. Det jag funderat på och inte kunnat bestämma e nu i bokningskede och flyg-biljetter skall beställas i helgen. Det handlar såklart om nyår och det som är klart är att jag inte firar den i Sverige. Nej det blir till ett land med mer värme och en stad med ännu mera fest. Det kommer bli ett kärt återseende och med all säkerhet galna upptåg :-)
Med mig på resan tar jag en av mina gamla och närmaste festar bröder Herr K. Det är inte så långt kvar tills vi drar och det dras i trådar lite här och där för att det skall bli så bra som det bara kan bli...Nerräkningen kan börja men jag väntar nog med det tills efter helgen :-)

Sooo Loong

Hejs!

Snart ledig, tävlingen fortsätter, klurar vidare och soft vecko avslutning

Snart så e d sista arbetsdagen för denna veckan och inte tänker jag lyfta ett finger på fredag heller. Nej då är det annat inplanerat. Tävlingen fortsätter och vi har inget direkt flyt...men en bra ledning inför morgondagen..Hoppas på det bästa men i morgon vet vi hehe..Funderar och grubblar vidare men lär nog snart ta ett beslut. Jag lär nog ta helgen på mig att klura hur de blir...jag lovar att skriva såfort jag vet.

Som sagt. Sista dagen på arbetsveckan och sedan blir det ett par dagar OFF.

Soo Loong

Hejs!

Ingen bra dag, funderar, söker svar och mycket nu.

Hmm.. Inte så bra dag som jag hoppats på. Men vi kämpar vidare..Även fundersam på en förfrågan som jag fått?? Får klura vidare. Ännu inte löst mysteriet som skedde för någon helg sedan men jag håller på att forska..Mycket nu

Soo Loooong

Hejs!

Ännu en sen kväll, vinst igen, ingen föda och hoppfull morgondag.

Blev en sen kväll på jobbet men det var det värt. Vi vann dagens tävling även om jag hoppats på bättre resultat. Men det är ju vinsten som räknas eller? Har varit en fullspäckad dag och har nu när jag tänker efter inte hunnit äta någonting egentligen..ooops...Inte värt att tänka på d nå mer.. Inte mycket mer för dagen. Lika fullt upp i morgon som idag men skall försöka få i mig lite lunch i allafall.. det får bli ett delmål för dagen..Hoppas så klart på vinst imorgon oxå oc på den fronten ser det riktigt ljust ut..men men det är i morgon det. Nu skall jag försöka blunda en stund så man e pigg, fresch och fokuserad under morgondagen..

Sooo Loooong

Hejs!

Söndags drag, bra vecko början, tre amigos på baluns, bra känsla, 42"&50" och GRATTIS min vän.

Söndag och vi är i full gång med veckan. Ny tävling mot annat kontor. Vi har öppnat bra och leder efter första dagen :-)
Kommer bli en fullsmockad vecka med massor av nya prov-säljare som skall med ut och kika..Inget nytt med det. Bara att jag känner att denna veckan kommer ge något riktigt bra.

Helgen i summering så.. Fredagen blev ju tung, precis som väntat. Gav mig ut med en vän som varit borttappad men som nu verkar göra entré igen. Mycket trevligt. Sen var ju min vapendragare Mr P med ut oxå..även han har haft ett ostabilt förflutet när det gäller sin närvaro men klev på i fredags han oxå. Lördagen var jag mest seg och mådde inte specielt bra. Jag och Mr P släkte dock ångesten med lite spontana inköp 42" & 50". Mycket nöjd med det som inhandlats så kvällen fick bli montering, käk och mest...kika kväll. hihi..

Dagen så. Det blev en riktig långkörare på kudden innan dusch och jobb. Fullt upp i morgon igen och det känns riktigt bra just nu.

Tänker avslutningsvis Gratulera min vän i Nyköping till att hon nu sålt pärlan och därmed kan införskaffa nåt helt annat som jag tror hon längtat efter en längre tid.."jag rullar"  hihi...


SOOOO LOOOONG

Hejs!

Heeelg, ingen vinst, fredag, möjlig after work, beröm, chefsmöte, uppdatering.

Heeeeeelg Yeeeeeeeahh

Så..Inte för att det gick bra i slutspurten på tävlingen men dom men vi gjorde vårat bästa. Eller gjorde vi det??
Iallafall tycker jag det. Det krävdes lite för att få till en perfekt avslutning och det räkte inte till toppen..Så kan d vara.

Hur som helst...Nu ÄR det helg och nja eller jo, jag ska till jobbchansen i morgon och jobba i 1 timme..men sedan e det lugnt och fint. Eller är det det verkligen?? After worken i morgon lockar rätt hårt. Jag hade ju lovat att bjuda säljarna på fest om dom uppnädde målet men så blev de ju alltså inte. Fast jag är ju lixom inställd på röj så jag får välk fylla mig själv med alkohol..Det blir nog bra. Får se vilka som backar upp mig imorgon i baren hehehe..brukar inte vara så svårt att hitta en eller två vapendragare...det är ju torsdag och telefonen har gåt varm under kvällen.
Annars är allt rätt ok. Fått beröm för mina arbetsinsatser och haft chefsmöte med regionschefen + de andra säljcheferna idag..Det gick superbra. Fortfarande taggad :-)

Så.. Jag får ladda på med mera info angående helgen.....under helgen och efter helgen.

Sooooo Loooong

Hejs!


Kortis, firad seger, tidig kväll, chefs möte. Sectors hälsa :-)

Hej på er!

Blir en kortis i kväll. Det har varit en rätt bra dag och vi lyckades ta hem segern mot vårat motståndarkontor i Norrköping. Förkrossande 8-5 blev kvällens resultat. Mycket bra jobbat av hela teamet. Även anställt en ny "STAR" som skall få pröva sina vingar. Tror hårt på denna dam. Firade kvällens seger med ett snabbt besök på en av de lokala syltorna i stan för att sedan bege mig hemåt. Fått på vinterdäcken idag oxå men stressad som man e lyfte jag snett och fel så ryggen fick sig en ofrivillig sträckning..men men..Nu kallar kudden, jag skall upp tidigt i morgon och ågna dagen åt säljchefsmöte..Spännade..

Jag har fortfarnade ingen koll på vad som står på schemat i helgen. Massa alternativ men det får jag ta då. En dag återstår på arbetsveckan. Det ser ljust ut och vi kämpar på..Våran nya medlemm Sector verkar stormtrivas hos sin nya Husse..Pissar i låda och skiter på golvet..Jag antar att allt är som det skall :-)


Sooo Looong

Hejs!

D trodde jag aldrig, levande tävling, ensam krigare, långa kvällar och Obama

Jag trodde aldrig att jag skulle göra det men nu e det gjort. Jag har sagt till mig själv att jag inte ville skaffa nå fler husdjur efter Mr Heff och Loppan. Inget fel på någon av dom men jag sade ju att skall jag någonsin skaffa katt igen så skall jag ha tbax min Heff. Det e ju dessvärre omöjligt eftersom han satt sig i fronten på en bil...så då får det vara alltså. Nu har jag iallafall köpt en liten kufe hihi..Men lugna och fina nu..Såhär ligger det till. Jag sätter alltid mål för mina säljare och gårdagen var inget undantag. Alla mina säljare fick frågan om vad dom ville ha av mig om dom uppnådde gårdagens mål. Det kom lite olika förslag på saker. Flak med öl, ciggpaket, schampo osv osv Till sist sade en av grabbarna..Jag vill ha en kattunge! Ok..Han uppnådde sina mål och idag gav vi oss ut i djupaste urskogarna i Eskilstuna och hittade en liten svart 10 veckor ung krabat. Nu har han alltså fått ett nytt hem och heter Sector hhhiihi

Hmm kvällarna blir inte kortare..de blir längre och längre. Vi kämpar på med tävlingen och det går inte riktigt som vi vill men kämparandan e det inge fel på. skall bli intressant att få höra morgondagens önskemål. Veckomålet är satt. De blir en krogvända på min räkning om dom uppfyller veckans mål. Att dels vinna tävlingen mot motståndarkontoret, men även spöa teamtes bästa säljare. Ja det stämmer dom 5 mot 1 ensam krigare. Hitills ligger dom under BIG TIME :-) Två dagar kvar och mycket kan hända..Dessutom skall denne vara borta på torsdag..men dom kommer behöva alla timmar dom kan få för att sätta honom på plats hehehe..

Nu blir d Obama..Får se hur länge jag pallar..somnade runt 4-tiden i morse..som sagt. Kvällarna blir bara längre och längre.

Sooo Loong

Hejs!

Äntligen hemma, hård arbetsdag. ALLT ÄR BRA. Kommer minnas denna dagen

Äntligen hemma. D har varit en hård arbets dag. Haft månadsavslut och fixat med kvitton och reseräkningnar till mitt team. Det tar sin tid att gå igenom allt och vårat datasystem är inte alltid med i svängarna..Men jag e hemma en kvart tidigare än förra månaden :-) och det är ju alltid något. Vecko-tävlingen fortsätter och idag gjorde vi bra ifrån oss men nådde inte ända fram. Nya krafttag i morgon :-)

Det har varit en lång dag och en ännu längre natt. I dag var en viktig dag privat. Vi väntade ett besked som tyngt oss i familjen i nästan 2 månader. Jag hade svårt att somna och ännu jobbigare att sova. Jag vaknade väldigt tidigt och en knut satt redan hårt åtdragen i magen när jag vaknade. Det har varit bland de längsta dagarna i mitt liv. Men så idag så fick vi svaret.

                                                                                                    A L L T  Ä R  B R A


En stor sten, klippa ja ett djäkla berg föll från mina axlar..Min käre far var helt matt efter beskedet och under dagen och min käre syster som förövrigt befinner sig X antal mil utanför Sveriges gräns tog emot ett glädjade samtal ifrån mamsen och papsen förmiddags. Men bäst mådde ändå min älskade mor som fick ro och kan ta nästa steg utan den enorma tyng som hon burit runt på. Så även fast det är måndag så ÄR detta den BÄSTA måndagen i mitt liv.

Här rundar jag av för kvällen och natten den 3de November 2008. En dag som jag med glädje kommer att minnas.

Sooo Looong

Hejs!

Yeeeahh Vinst. Återblick av veckan. Frånvarande ger möjligheter :-)

Allt e klart. Vi vann. Vi gjorde det vi skulle trotts 2 frånvarande så mosade vi till allt motstånd..moohaaa.. Ny match imorgon då även månadens slutresultat skall tillkännages :-)

Helgen började i onsdags då jag kikade ut en liten snurr efter jobbet. Trevligt sällskap..Tackar. Min tur att ringa kanske??! ¤BLINK¤ Torsdagen blev ju som sagt lång och den började med jobb på kontoret. Naturligtvis blev det pannkisar på Rocklunda med farsan sen var det full fokus på jobb. På kvällen drog jag och grabbarna ner till Gbg. Ritkgt skit väder var det med slask och snöblandat regn..Väl framme mötte vi upp lite annat folk och inte kunde man hålla sig från att suga i sig ett par kallingar..Blev en sen natt med trevligt sällskap. Upp på fredag morgon och iväg till vårat HK. (bild kommer) Utbildning och massa info fram till 16-tiden..Nu ville man ju hem men icke då..Det fick bli en visit på Bo-mässan i Gbg. Träffade ett par sköna lirare som har ett bygg program på kanal 5..(Room Service) Inte första gången jag springer på dem och naturligtvis var dom lika energirika som vanligt. Sen bar det av mot Västerås igen. Sent hemkommen och hungrig mötte jag upp polarn och drog lite krubb. Man var helt slut och gick och knoppade. Lördag morgon. Enda dagen man skulle vara ledig blev man väkt av grannarna för att delta i höststädningen..Riktigt motiverad och full av energi gjorde jag mitt bästa..N O T ..men smörgåstårtan var ju god i allafall hehehe...

Lördag eftermiddag och jag tog mig ner på stan för att möra upp boyzen. Blev en snurr på stan och jag blev bara mer och mer sugen på att inhandla nåt kul..Drog iväg en vända och kollade elektronik kedjorna..Hmm nu vet jag vad jag skall köpa hihihi...Hem till föräldrarna och fick mig en liten måltid (lamstek med brunsås potatis fint vin och lite efterätt..hihi...)
Hemåt och drog en dusch..sen bar det av till en av till resten av grabbarna som bänkat sig framför 63" för att kika rulle. Det bjöds på pasta och gott att dricka. Sen var det dags att plocka upp resten av ligan för att kika ner på en krogrunda. Det blev en trevlig kväll med mycket utklädda människor...glömde ju att det var Halloween hehehe...nu hajjar jag varför alla såg ut som dom gjorde..hehehe.. Kunde ha dragit vidare på efterkaka men valde att avvika hemåt..mycket som stod på spel idag. Inte värt att supa eller mysa bort det. För viktigt datum för att ignorera.

Jag lovade ju att gottgöra min nattliga frånvaro inatt med en liten film men kvällen blev för sen idag. Ska försöka stila till det vid tillfälle..OK?? Någonstans vet jag att du förstår..

Det var min lilla uppdatering från den gångna veckan.

Sooo Looong

Hejs!

NU GÄLLER DET!!!!

Full av förväntan. Taggad. Nu gäller det. Allt e hoppfullt.

I KVÄLL VET VI!

Hemma, sober, peppad och höststädning.

Fredag kväll...Natt. Hmm man e sober och mår perfekt. Trött från blixt-visiten i Gbg men rejält laddad och taggad. Månaden lider mot sitt slut och resultatet kommer räknas in på måndag morgon kl 08.00 Det ser riktigt riktigt bra ut och allt slit kan ju ge lön för mödan. Vi har dock söndagen på oss att fila till det sista och den skall vi nyttja så gott det går. Mycket spännande vinter väntar med en hel del kul på jobbfronten. Gäller ju bara att man pallar med det och håller glöden vid liv.

Ledig i morgon ...men icke då..Det är gårdsstädning. Kommer att bli kul. N O T!!!!  Man får väl göra sitt bästa och dra sitt strå till stacken. Men om valet var mitt så skulle jag helst......ja inte städa i allafall :-) Hinner ju knappt med mitt eget ju...
Nåväl. Mer uppdatering inom kort. Nu skall jag försöka blunda ett par timmar innan grannarna ringer på dörren i morgon..

Sooo Loong

Hejs!

RSS 2.0