Thailand, here I come :-)

ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN dags. Skall bli så skönt att få denna efterlängtade semester. Jag skall verkligen ta vara på denna lediga period. Skall även försöka träffa syrran i Bangkok nu när vi är där nere i samtidigt. Skall bli riktigt kul och spännande att resa ner och uppleva klimatet, kulturen människorna och maten. Jag reser med en god vänn som varit där nere X antal gånger tidigare och i det känns rätt bra att ha med sig en peron som vet hur det fungerar. Jag kommer vara laddad och fresh som en kung när jag kommer hem och kommer kunna ta emot den svenska vintern med ett avlsppnat leende. Så mina vänner. Ta hand om er och varandra så lovar jag att ta med mig energi så att det räcker till er allihop :-) STOOOOR KRAAAM Sooo loooong Hejs!

Äntligen hemma :-) Snart borta :-))

 

Ligger i soffan och leker med min nya nalle. Så grymt niiiizze..Självklart är den röd :-) Såååå nöööjd så jag vet inte var jag skall ta vägen.. Kolla länken:

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/satio?lc=sv&cc=se

Ledig imorgon, har massor att göra men det känns så skönt.

BTW...typ 5 dagar kvar till Thailand, sol värme och fest :-)...Det goda livet fortsätter :-)

Sooooo Loooong...........

Heeeejs!!!

Det går bra nu :-)

Veckorna går och kylan tilltar...Snart dags för semestern. Helgen var toppen och det har firats hej vilt både fredag och lördag. Jag stannade upp och hae en liten tanke stund i helgen. DET GÅR BRA NU, LIVET LEKER :-) Jag skall surfa på denna vågen så länge som jag får och kan. Förövriggt längtar jag till fredag...Mr Sonyericsson Satio har release och I just got to have one :-) Sooooo looong Heeejs!

Thailand here I come (soon) :-)

Sååååå skööööönt :-) Bort från kylan, mörkret och regnet....Äntligen är allt klart. Biljetten ligger och väntar. Thailand..Here we come :-) Bara någon vecka kvar att jobba sen blir det first class-ticket ner till värmen.(Jag skulle aldrig åka något annat hihi) Skall även försöka möta upp syrran som redan är där nu. Skall bli så gryyymt niiizzee att få åka ner och bara softa i solen. Det ÄR jag värd :-) Snart helg igen och som vanligt är det fullt upp. Denna helgen är det inflyttnings-fester, födelsedagar och allmänt mingel som står på schemat. Men det skall även jobbas. Inget nytt under molnen här inte..men vad gör det..Snart så har jag ju semester...seeeemeeester tjooohooo Soooo Loooong Heeeejs

Varm helg i höstkylan.

Så var helgen nästan förbi och det har varit mycket känslor i svaj och gungning...Avskeds fest och räk-kryssning vilket var en helt ny upplevelse. Goda vänner, gott i glasen och helt ok räkor. Sen bar det av ner på stan och mingel. Lördag var det full fart på jobbet och sedan ut på stan och dricka grogg. För ovanlighetens skull har jag varit ledig idag vilket var riktigt skönt. Avslutade kvällen med bio med arbetskompisarna och Flickan som lekte med elden. Helt ok film och det råder inget tvivel om att jag bara måste se nästa film oxå... Soooo looong Heeeeejs!

RSS 2.0