Harmonin har hittat mig :-)

Lugn i sinnet och ro i kroppen...Skönt. Min funderar resa till Sälen bar frukt. Jag tog det beslut som jag ville och därmed lämnar jag över rodret på skutan till en välförtjänt och klart värd chansen-kille :-)

Nu hoppas jag bara att det andra går i lås. Varit i denna situation tidigare och då har det gått bra..Bara hålla tummarna. Ärligt talat så kanske man e dum som riskar nu i lågkonjukturen men..What a hellskotta lixom..Satsar DU inget..Vinner Du inget.

Inatt kommer jag sova gott...MYCKET GOTT.

Sooo Looong

HEJS!

Bara snurrigt!!! Tankarna surrar.. och sömnen e obefintlig...

Förbanade sömn.. e det bara mig du inte vill "drabba"...Funderar just nu på tok för mycket..Hmmm Det här med ledighet är i bland bra och i bland dåligt. Viktig dag i morgon och ärligt så vet jag nog inte om det blir bra eller dåligt. För jag vet inte vad jag vill...Just nu är allt lite snurrigt, kommit på massa tankar om det ena eller det andra. Vad vill jag och vad vill jag inte? Jag lär ju veta det när jag lägger huvudet på kudden i morgon i allafall....Motiverad... omotiverad....motiverad....omotiverad....

Kanske får lite hjälp på traven i morgon...?????!!!

Soooo Looong

Heeeejss....

Mycket i kalendern, Merci, bra tryck på jobbet och semester väntar.

Oj redan X antal dagar för mycket sedan jag skrev senast.....

Vi kämpar på och sliter vidare på jobbfronten. Hunnit med både Göteborg en vända till och jobbat på fält. Denna veckan blir en dag kortare för min del då jag tänkte ladda på och dra till Sälen :-) Så det e 1 dag kvar på veckan.. sen blir d semester...Min första på mycket länge..kort men väl behövlig.


Alla hjärtans dag i helgen och faktiskt så blev den riktigt trevlig, även om den firades i fredags så blev det en lyckad kväll, så fick jag choklad o grejer i present, Mycket nöjd. Tack.
I helgen var det Hacienda på Pluto och som alltid höll Mr Sällberg högt i tak. En mycket trevlig kväll, fröken Carro firades även med en snabb drink på BMB innan vi drog vidare...

Jobb som vanligt under söndagen och fram till onsdag..sen bär det av :-)

Soooo Looong

Heeeejs!!


Vila i frid Ebba. Pia och Pirre jag tänker på er.



Dagens skrift tillägnar jag min Älskade syster och Pirre. Livet går vidare....det tar bara lite tid.

Vila i frid Ebba

KRAM

Tiden flyger förbi, Hemma bäst, borta bra & firar 126 år.

Hej på er!

Ja det går fort när det e kul. Jobbat på i vårat distrikt denna veckan och det blev en bra avslutning på veckan. Nu är det ju helg och man e ledig men i morgon drar vi  igång igen. Det blir en full smockad vecka med jobb fram till tisd och sedan bär det av ner till Gbg och utbildning fram tills fredag. Det kommer ju som vanligt bli en rolig resa med många lärorika timmar men även lite bus :-)

Så till allt annat...Ja inte händer d så jätte mycket, Hann väl kliva ut en vända förra lördagen och snurra till det som vanligt :-) I kväll skall jag dock få sällskap av resten av ligan som tänkte fira 126 år födelsedag delat i 3..Först middag med farsgubben som slog om till 66 i veckan sen skall jag ta mig ner till resten av gänget för att fira 2 Herrar i sina bästa åldrar..kommer bli grymt kul.

Sooo Looong

Hejs!


RSS 2.0