Fredags skoj, bil jakt, trevligt sällskap och seriös söndag

Söndag,, sköna söndag. Rätt händelesrik helg faktiskt. Var ju ett par timmar på jobbet i fredags oxå sen så var det ju planerat att man skulle sätta sig i bilen och ta en riktig långrunda..VAR alltså..Men ändrade planer. Istället för att behöva åka ner till Nyköping sen vidare till Sthlm och Arlanda för att sedan återvända hemåt så blev det en något softare verison av fredagen. Afterwork på Blue Crap vilket var en enda lång kö till taco buffén. Skall absolut käka något innan jag drar dit nästa gång :-) Efter en trevlig eftermiddag så bar det av till Arlanda. Riktigt trevlig och soft fredag som avslutades med en sen måltid i Västerås city. Alltid kul att kika på miglande mindre sobra människor..

Under veckan har jag kikat på lite olika bilar som man kanske skulle kunna tänka sig att rulla i under vintern. Min sommar-romans bestämde sig ju för att ge upp för någon vecka sedan. Något tidigare än jag tänkt ställa in henne i garaget :-(  .....Så det har tillbringats ett antal timmar på nätet för att hitta något passande. I fredags hann jag med att testa en kandidat men bestämde mig efter provturen att kika vidare på andra alternativ. På grund av att man inte haft hälsan på topp de senaste veckorna så hade jag ingen ork eller lust att dra ut och provköra..Men igår tog jag tag i saken och tog med mig farsgubben ut på jakt. Vi hann runt på de flesta bilhandlare i stan och hittade ett bra alternativ. Det var inte mer än bra men jag pallade inte att leta mer så jag bestämde mig för att slå till. Dock skulle affären göras klar på måndag då bilbutiken stängt för helgen vid tidpunkten jag hade bestämt mig. Jag drog hem till mor och far för att äta middag och höra om deras golfresa. Hade ett par minuter över så jag satte mig framför datorn och kikade runt efter nåt annat alternativ än den jag egentligen bestämt mig för. OCH DÄR!! :-) Där var den. En bil som jag faktiskt kunde tänka mig att trivas i. För att göra en lång historia kort. Provkörning, skriva på papper och åka hem. Glad och nöjd mötte jag upp de andra för en trevlig grillkväll och utgång på Blue crap.

Drog mig lite längre än jag borde idag men det var jag värd om jag frågar mig själv..iallafall. Sen var de bara att a sig i kragen och åka till jobbet. Jajjamen..arbetsveckan börjar ju alltid på söndagar. Naturligtvis tog jag nya pärlan med mig på vägarna.  Så här e "hon" nu.



Lägger såklart upp en bild på sommarbilen oxå...Tack för i år :-(



PS...Rätt nöjd över att jag spelade actionhjälte och hoppa ur taxin inatt..Så d så..CIAO CIAO! :-)


sooo loooong


Hejs!


rubbad onsdag, krasslig, Loppan lämnar & dagsschema

Men vad enda in i....Min tillvaro e rubbad. Flera år av rutin är som bortblåst. Vem tusan har bestämt att Efterlyst skall sändas på onsdagar??? Va!!? Vad skall d bli härnäst? Kycklingtorsdagen är hotad. Detta liknar ju ingenting.. jaja så kan det vara. Det är ju lågkonjunktur så kankse dom inte har råd att sända på torsdagar? Hmm..Det är nog så det ligger till.

Jag hade min första sjukdag igår..Har som max haft 3-4 sjukdagar sedan -99 typ. Men igår sade kroppen ifrån. Eller..en halv sjukdag kan man kanske säga. Jag hade ju interjuver mellan 10-15. Kanske kan man räkna detta som en arbetsdag iallafall? Hur som helst bäddade jag ner mig med lite filmer och slumrade till. Naturligtvis hade jag sällskap av Loppan. Intressant att få se hur hennes dagar ser ut..Hmm.. rätt mycket ryggläge verkar d vara. Då och då steg hon upp och drog ett par snabba rejs runt i lägenheten. Ibland undrar jag vem hon kapplöper med?? Sista kvällen tillsammans idag. Kommer hem sent men ett par timmar framåt midnatt blir det iallafall. Imorgon är så resan mot Nyköping planerad. Visst skulle jag kunna ha henne en stund till men det e ingen mening att dra ut på det nå längre. Det e dags nu.

Dagen i övrigt består av interjuver fram till ca 16-tiden sen bär det av mot Strängnäs för sist arbetsdagen denna veckan. Eller ja..jag skall ju naturligtvis till Ams och presentera oss på jobbchansen..Men det är morgondagen det..

SOOO LOOONG

Hejs!

Seg måndag, Uppgiven tisdag. Gästskribent & Tidig kudde.

Tisdag och det har varit mycket funderingar...Äntligen e man hemma tidigt..eller tidigare än vanligt. Jag har gång på gång sagt till mig själv att jag satsar på en riktig mördar månad med långa och sena arbetspass. Men INTE trodde jag att det skulle bli såhär oändligt långa dagar. Dessvärre har jag ju åkt på nå skit i kroppen oxå..Förra veckan hade man ont överrallt och frös..nu har detta utveckla sig till en förkylning med halsbränna och täppt näsa..Kanske skulle man ha vilat någon dag förra veckan men helgen blev ju rätt lugn så jag trodde att det gått över..men icke då..Idag kände jag bara hur allt sa STOP. Kroppen pallade inte, jag var inte taggad, glöden och gnistan var lixom borta..Funderade starkt på om detta skulle bli mitt sista pass..Känner mig för sliten. Inga pengar i världen var värt min hälsa..Som sagt mycket tankar flöt runt om och om igen och oavsett utgången av det samtal som jag bad att få med min chef under kvällen så kändes det som att det skulle bli bra vilket som. Säga vad man vill om min boss men duktig på det mentala och peppning e han e djäkel på. Nytt upplägg och ny strategi för mina arbetsdagar, så skall vi nog få bukt på det hela.

Annars har dagen precis som gårdagen varit solig och man har träffat mycket trevligt folk. Hoppas väl på att bli frisk snart så man kan mosa på yttligare..mycket vill ha mer :-)

Slutligen så tänkte jag låta en gästskribent få ordet fritt här i MIN blogg. Rätt ivrig på att få dra ett par bokstäver på tangentbordet so here we go:

jdwkmkonm38888888888889999 90+++++++++++++

Så ny räcker det. Antar att det där e något hemligt språk som våra fyrbenta vänner förstår mer av än vi. Så med den raden Tackar jag Loppan för inlägget i diskusionen. Dessutom är det inte långt kvar innan hon snart skall återförenas med sin matte. I slutet av veckan är det dags för resan till min vän i Nyköping. Suck..kommer sakna det där lilla livet.

Nu skall jag ta till vara på att jag lyckades komma hem tidigare och faktiskt lägga huvudet på kudden. Loppan ligger redan här. Måste vara ansträngade att skriva hemliga mess hihi...

SOOO LOOONG

Hejs!

Lugn fredag, lång lördag, längre söndag

Hepp hepp!

Hmmm...man kan ju undra var helgen tog vägen? Men visst har den varit bra, annars hade den nog inte gått så fort. Trots att man e ledig så fick de bli någon timme på kontoret. Även en blixt visit i Sthlm fick d bli. Försökte hålla kvällen lugn eftersom lördagen skulle bli en heldag späckad med dragrace. En solig dag med kul bilar, riktigt bra sällskap och fint väder. Skall ju inte glömma att nämna det välbebövliga socker intaget på eftermiddagen. Tackar, den chokladkakan var riktigt kladdig och god :-) På kvällen fick de bli förfest med gamla arbetskolegor och Mr B. Trevligt att träffa dom igen. Vi valde sedan att ta en avstickare på Pluttan där Sellberg stog bakom skivspelarna, Han e ju bland d grymaste som Sverige har när det kommer till House-dj´s. Vi skulle även dragit förbi Blue Crap men med vetskap om en söndag med mycket jobb och en heldel bilkörning fick mig att styra fötterna hemåt.

Söndagen så..Började med att möta grabbarna kl 10 på kontoret sen bar det av till Eskilstuna för utbildning. Under hela eftermiddagen samt kvällen befann vi oss sedan utspridda runt Strängnäs med omnejd. Kvällen avslutades med återträff samt rapportering och runt 23-tiden lämnade jag resten av ligan för att åka hemåt. En fullspäckad helg med ett fulltecknat schema med andra ord.

Soo Loong

Hejs!

Jobb. jobb, defekt kärlek, jobb, krogen och Sova

Halloy Hejsan!

Bra arbetspass idag. 10.00-00.30 Riktigt nöjd med min insats. Gårdagens dag blev ju ungefär lika lång. Man e lagom fresch, inte ett dugg bättre i förkylningen. Faktiskt lite mer stickande känsla i halsen. Har väl nyst...ja inte vet jag tappade räkningen i förmiddags. Blev bra sugen på att kila ner på krogen och dra ett par snabba järn. Jag menar man skall ju upp 06.30 så varför inte nyttja tiden fram tills dess till nå bra? Skojjja bara ju.. Man e helt paj..Innan jag drog hemåt passade jag ju på att kika på pärlan. Där stod hon så fin....okörbar..Ja ja..det var den kärleken och den sommaren. Kanske man skulle ta de där järnen på krogen iallafall..Hmmm går ju inte, dom stänger ju typ nu. Blir väl till att sova dårå.

Somnar med ett leende på läpparna..Tänk att man jobbar så länge att man inte hinner hem innan krogen stänger!!
Sooooorgligt..But what a hell..Där sparade man dom pengarna hehehe...

Sooo Loong

Hejs!

Turtisdag, Oturstisdag, vänliga tisdag & Tisdag den 16/9

Tisdag och vanligtvis en helt ok dag privat som jobbmässigt. Mötte en bil med min tursiffra X 3 så jag tänkte att denna dag kommer att bli riktigt bra. Den blev dock inte som jag tänkt mig den. Laddade upp ligan inför jobbet och drog iväg. Haft en fullspäckad dag med anställnings interjuver osv osv..Försökte hålla humöret och peppa mig själv men det virus som drabbat kroppen gjorde sig påmind. Trots tabletter så gav det sig inte. Körde en stund men kände mig för sliten..Grabbarna fick styra skutan och jag började dra mig tbax hemåt. På väg hem började så bilen trassla. Sköt ifrån sig vatten. Hjälpte inte hur många liter jag drog i..Överhettad. Trots hjälp från Herr N med X antal vattendunkar..ingen förbättring. Blev stående först ute i ödemarken, sedan på motorvägen sedan slutligen i ett industriområde. Inget att göra än att ringa sina vänner och kolla status på möjlig hjälp?

-Självklart, inga problem, vi kommer...

Efter någon timmes väntan så dök dom så slutligen upp med transport kärra och allt. Detta e vad jag kallar vänner. Så dagens blogg tillägnas Tacksamt till Cola, Sissy, Neelix, pizza för telefon support, lugnade samtal, vattenleverans samt hemtransport. Ville ju inte lämna min sommarromans kvar i sticket.
Lyckades under tidens gång få telefon-löfte om chokladkaka a´la kladd hihi...Det skall bli riktigt GOTT :-)

Slutligen......Idag var det 16/9.....Ville bara skriva det.

Soo Loong

Hejs!

 

Festlig lördag, skön söndag och bra måndag:-)

Vilken helg. Den mer närkrypande förkylningen fick sig en omgång när vi klev ut i lördags när Herr Bacardis flickvän skulle firas av..Jag var ju lite risig redan i fredags. Men jag hade trots min känsla av slöhet, onda hals och svidande näsa bestämt mig för att det skulle bli en liten visit på krogen under lördagen. D blev rätt lugnt under dagen. Hängde lite med grabbarna och kikade på deras ihärdiga skruvande. Sen var det dags för kvälls aktiviteter a´la VSC. Hårt övervakad av partypatrullen kikade jag förbi förträffen en snabbis..Sen bar det av hemåt för att frescha till sig inför kvällens mingel..Naturligtvis blev det drink-thrue hos Mr Teacher. Där väntade väl kylda glas och goda drycker. Som vanligt värmdes kvällen upp med Fernet. 1 i varje ben skall det vara!! Därefter bar det av till Tabban där ett större sällskap väntade ivrigt med mera att hälla i strupen. Kvällen avslutades med besök på "Blue-crap" med flera vänner som anslöt. Natten avslutades med en välbehövlig skön promenad med stans vackraste blondier hehehe...Tack för motionen P&S hihi...

Söndagen följdes av en arbetsam eftermiddag som var segare än någonsin. Hemfärd sedan väntade film med trevligt sällskap. 44 Minutes. Kan jag nog såhär i efterhand rekomendera. BTW. Thanx for the help baby :-) Blev ju bra det där :-)..Vissa jobbar ju tydligen mer än andra denna veckan "S"


Måndagen e nu även den förbi och för att vara just måndag så e jag rätt nöjd. Vad som dock e mindre kul a ju att jag dras med tandvärk..Inte roligt. Så nu blir de lite tv, uppdatering av cybervärldens nyheter och kudden med Loppan.

Soo Loong

Hejs!

Fredagen fortsätter...

Hmm...jag fortsätter min lilla korta fredagsåterblick här..Efter att ha nollställts och känt mig som en zombie i huvudet så blev jag upphämtad av grabbarna för en liten rundtur och ärenden. Bra att åka lite bil ibland för att rensa tankarna. Ibland räcker det med att killarna bara hänger runt. Humöret blir rätt snabbt riktigt bra. Kvällen blev annars rätt lugn och man lyckades återigen hålla sig borta från krogen.... eller :-)?? Hmm att slå av signalen på mobilen kan ju vara rätt bra om man tänkte softa..Men ibland gör det ju inget om man glömmer den på..Undrar vem som tog hand om vem och jag RÄTT säker på att du inte bor åt det hållet i alla fall #S# Ikväll e det Bye bye utgång för min vän Mr B´s flickvän och även lite andra aktiviteter på G så kvällen blir nog riktigt ok i alla avseenden. Soo looong Hejs!

Hej hej!!

Fröken Nyköping:
Trevligt att prat lite igår. Självklart fixar vi grejerna. Jag vet att du jobbar men jag önskar dig en trevlig helg och hoppas att du får ett par timmar med dina vänner som faktiskt är de som betyder något när man har fullt upp med allt annat i livet.

Ta hand om dig.

Nästan helg pannkakor och trevligt sällskap :-)

Så var arbetsveckan över..Trodde ni ja..Det e ju en dag kvar och den skall vi minsann ta vara på. Imorgon blir det besök på Ams i Västerås där vi skall hålla information om företaget jag numer är säljchef i Västerås för, till alla som brukar gå till "jobb-chansen". Det är en sammankomst för alla som söker jobb i Västmanland. Man samlas på Västerås Ams kontor och får som sökande möjlighet att lämna CV till olika företag som söker personal. Riktigt vettig grej som jag själv besökte när jag var arbetslös..eller mellan 2 jobb som det så fint heter. Dock behöver man inte oroa sig för att vara ensam. Nej då, det brukar var 250-400 personer som dyker upp och tar möjligheten. För oss e detta naturligtvis kalas. Sen blir det inbokade interjuver på eftermiddagen..Efter det ÄR det helg.

Från det ena till det andra..

Tänkte berätta en liten grej som hände mig idag. Som vanligt så har jag mina rutiner eller vanor. När jag bodde i Sthlm var en av dom att varje torsdag köpa grillad kyckling med tillbehör och käka framför programmet Efterlyst som sedan följdes av Insider..Efter det bar det oftast iväg ut i vimmlet. Torsdagen är ju som alla vet bästa gå ut dagen i Sthlm. Hur som helst..
Som vanligt så käkar jag pannkakor på torsdagar. Allt som oftast sker detta i Rocklundas restaurang. När jag kom dit så hörde jag musik från arenan.. Kom ju på att det är Ladies Night i helgen..Tänkte att jag skulle käka sedan glida förbi och spana lite på soundchecket..Iallafall, i restaurangen satt jag mig längst ner i hörnet och åt i min ensamhet när jag hör en välbekant stämma. Ahhhaa..Martin Stenmark. De e ju lite cool för visst tusan nynnar man på att aldrig komma hem och att man känner sig själv!!?? Mycket folk i restaurangen och blickarna från damerna var ju fästa vid en person..Herr Stenmark tog sin mat i buffén och var på g ut på den tält beklädda terrassen när han känner att det faktiskt skulle vara skönare att sitta inne. Han blickar ut över massan som äter och får syn på ett till synes tomt bord..Ja förutom en riktigt FRÄÄÄÄSCH kille som sitter där. Martin styr dit och ropar samtidigt till sina vänner

- Det e så kallt ute, vi sätter oss nere i hörnet med killen!

Jag tänkte först inte alls men sen, ensam kille, d e ju JAG. Martin frågar vänligt om det finns plats varpå jag svarar att det naturligtvis är fritt. Sen ansluter en lång rakad kille (ni vet han från Parlamentet på tv4, rolig som fanken)Henrik Hjelte?? Nåt sånt... Vi sitter och snackar lite om hur det är på Ladies night och om allt e så galet som man fått det förklarat?? Martin säger att det e det är lite av de roligaste och galnaste jobb han har haft. Självklart funderar jag på hur det skulle vara att smyga in och ta del av den stämning och faktiskt få se hur galna Damerna blir av att vara på föreställningen?? Vi fortsätter att äta när yttligare en gestalt närmar sig....SHHIIIIIT. Peter Stormare..Nu går till och med min puls upp. Jag menar, kom igen, Han e ju bara såå grym. Peter iklädd träningsoverall och stadig backslick sätter sig och småpratar även han. Sjukt cool att få sitta med Stormare och ja de andra två oxå men Stormare e ju ändå Stormare. Jag blir tok sugen på att dra fram luren och fåga om en bild med mig och grabbarna...men där kände jag mig fel ute..Så jag lät bli. Jag satt någon minut sedan dök deras manager eller producent upp och tog tag i hela diskussionen och där hade man inte mycket att hämta. Framåt steg och tonarter är inte riktigt min grej..Så jag tackade för sällskapet och drog mig mot jobbet.. På vägen ut log jag och var rätt nöjd med lunchen..Mina rutiner hade lönat sig.

När jag satte mig i bilen plingade telefonen. En kompis skickade ett sms. En fråga som fick mitt leende att bli till ett garv: -Tja, kan du tänka dig att jobba på Ladies Night imorgon? Dom e kort om folk och behöver hjälp med serveringen?? Hmmm.. Vad var det Stenmark sade om att jobba på Ladies Night!!!

hehehehehe...
Sooo Looong
Hejs!

R.I.P Mr Heff



Så var onsdagen avklarad och inte fick man komma till ro med positiva tankar denna dag heller..Verkar som det e meningen att det skall ske lite grejer hela tiden. Som jag tidigare skrivit så har jag ju Loppan kvar hos mig. Men det e ju inget som varar för evigt. Jag har lärt mig trivas med hennes små rejs, hennes läten och underliga stirrningar i väggarna. Men mest av allt så ÄR det faktiskt lite trevligt med sällskap oxå. Alltid någon som e hemma och håller en sällskap när man kollar tv, dator, äter och sover. Jag har ju lixom klurat lite och funderat på om jag skulle kolla status på Mr Heff, min lille krabat som jag fick av min vän i Nyköping, jag menar nu när Loppan skall hem till Nyköping inom framtid. Mr Heff som jag gav bort när han pissade i nya soffan, det visade sig senare att det var Loppan som inte höll tätt. Iallafall så har jag haft funderingar på att kanske fråga familjen som köpte honom om dom vill ha kvar "Heffsson" eller om jag skall köpa tbax han?  Fick veta idag att det e ju ingen mening att fundera vidare på det. Han har avslutat jordelivet i fronten på en bil...Jaaahapp...De var d. Mr Heff e den lille krabaten på bilden.

Så Mr Heff. Dagens blogg tillägnar jag DIG, MIN lille buse.  R.I.P

PS..Syrran hälsar (tror jag) .....


Klurerier argumet... sova

Man tager vad man haver sen gör man det bästa utav d...Eller du och en vän tager vad ni har och gör något riktigt bra av det tillsammans..Nej...Man låter någon sno det ni har och ser på hur denne blir rik på kuppen..Så var det nog..Inte vet jag? Mycket prat om olika saker blir det när man skall klura ut något vettigt. Problemet är att resultatet av diskusionen nästan alltid blir snurrigare ju mer soppa man kokar ihop.

Iallafall så har man avverkat tisdagen och det gick ju sisådär kan man väl säga. Jag gillar frågor, för det finns alltid svar. Jag gillar argument för det finns alltid 2 sidor. Det jag dock inte gillar är när andra inte förstår det..hehehe..Ja man kan inte alltid vara perfekt. Ni e ursäktade. Och jag skall sluta svamla och kanske ta och försöka sova..för det har inte blivit så mycket av det de senaste nätterna. Men inatt ser det lite bättre ut på den fronten. Men innan dess..Måndagens sumering..Det va ju måndag lixom..

Och Du!!!!...vadå Tysse Tiger?? # S #

Soo Looong

Hejs!

Ny vecka Loppan och MTV

Söndag och helg slut för de flesta. Men för mig började nya veckan idag. Vi jobbar nämligen Sönd-torsd. Lite segt men d var skönt ute och med ett leende kommer man långt. Bra helg i övrigt. Blev ju en krogrunda igår med lite förkrök i trevligt sällskap. En del höll hela natten ut, andra tog tåget hem tidigare hehe...Skall bli spännande att se vad veckan har att erbjuda. Skulle egentligen ha dragit iväg och kikat film ikväll men man får väl erkänna att man inte e 18 längre. Gårdagens festande tog ut sin rätt så det fick bli tv med Loppan som sällskap. Jag var nog mer intresserad av filmen än hon. Vi kikade till en början sen blev det rejs för hennes del. X antal varv avverkades och Firrebirr som e hennes bäste vän fick sig ett par snabba jabbar. Kan inte vara enkelt att vara gosedjur till en katt hehe

Till slut lade hon sig på soffan och somnade. Men då var ju filmen slut....

Nu blir d kudden och MTV awards som börjar om en timme. Får se hur länge man pallar innan man slocknar..Alltid bäst att se Live. För annars e ju allt kul bort cencurerat.

Sooo Looong

Hejs!

Vallar, gläntor och anteckningar

Jag klarade det. Haha.. Konsten att hålla sig från krogen en fredag kväll e upptäckt. Man sätter sig i en bil och drar iväg till grann kommun..Där styr man till skogs och ställer sig på en vall. Sen står man där, för det e väldigt dålig täckning på mobilen där :-) Man hänger där en stund och har man inget att göra förutom att döda mygg så kan man ju räkna bilar som åker fort förbi..JÄTTE fort. Det är att rekomendera att man har någon som springer runt på vallen och viftar med nåt tyg stycke så du inte bli mygg-biten..Sen finns det ju dom som e bra på viftandet...och dom som e...ja mindre bra :-)
När man hängt klart på vallen så e ju kvällen nästan lika med förkrök, så nu gäller det att välja sina telefonsamtal..Har man tur så bär det av till Gävle, Där skall man förhoppningsvis inta plats vid någon skogsglänta..Regnar det så är detta naturligtvis ett dåligt alternativ..

I reservplan kan man alltid ha Sthlm, våran underbara huvudstad. Att åka dit tar inte så lång tid, har man domkraft och andra saker som kan vara bra att ha med sig så går det fortare att åka, det finns oftast någon som är i akut behov av dessa saker vid sammlingsplatsen. Väl framme så är det absolut att rekomendera att man sitter i eller på bilen vid någon plats där det öven finns flera hundra likasinnade..för att sedan i hög okontrollerad hastighet kasta sig iväg till kvällens andra vall. Väl där så gäller det att räkna bilar som även denna gång åker fort och även oftast parvis. Det skall dock i ärlighetens namn sägas att man ibland kan tappa räkningen på grund av blå blinkande ljus som stör ordningen i block-leden och i räknandet..
När man sedan tröttnat och man vill ge sig av så intar man bästa möjliga plats i sitt rese-objekt. Att inta främre passagerar stol är allt annat än populärt om man vill vila ögonen en stund. Bestraffningar i form av hårda inbromsningar, kraftiga sidorörelser med ratten eller lavetter är mer rutin än ovanligt.

Väl hemma e det sedan viktigt att dokumentera hela förloppet så man kan tipsa andra hur man undviker en dyr, sen och snurrig kväll på krogen för att iställer ta en fin och lugn kväll hemma

Sooo Loong

Hejs!

Helg Loppan och full rulle

HEEEEEEEEEELLG!!!!

Så var veckans sista arbetspass avklarat och både jpbb och väder var på vår sida. Härligt härligt. Har fått en del roliga samtal från mina "vihängerpåkrogenochnuärdethelgsåduharingaursäkterochskamed"  polare
Så det e väl redan bestämt vad som står på schemat :-) Men först...Fredag, jag har lite arbetsinterjuver som jag skall genomföra. Sen tänkte jag om inte annat iallafall försöka smita undan krogen....Jag skrev försöka hehe...Ni som känner mig vet ju hur jag funkar.

Good news...Loppan stannar en stund till. Inte mig emot.. Rätt trevligt att ha en varm vibrerande (kurrande) liten varelse som kudde när man softar i soffan och kikar tv och drar ett par rader på datorn..Som nu alltså :-) Men det e ju naturligtvis bara en förlängning av våran lilla relation. Något jag funderar på rätt ofta om den skall förbli eller.....??

Fredag imorgon och jag har förutom anställningsinterjuverna rätt mycket annat på schemat...Tvätt, Ikea, tvätta bilen, hälsa på mor & far osv osv.

Tills nästa gång

Sooo Loong

Hejs!

Full rulle, Loppan, Mr Heff och beslut

Veckan rullar på och det är minst sagt lika fullt upp om inte mer..Men det e ju det som är så perfekt. Jag gillar ju detta. Det skall vara många bollar i luften..och samtidigt. Det är ju under press och tryck jag e som mest fokuserad och gör de bästa resultaten och faktiskt även tar de bästa besluten. Kanske låter konstigt men så är det. Jag trivs. En dag kvar på arbetsveckan sen e man ledig fram till söndag eftermiddag. Har en hel del planerat men jag tänker nog inte utföra allt..När man e ledig så ÄR man ledig :-)

Måste erkänna att ju mer det närmar sig att Loppan skall till Matte ju mer funderar jag på att kiddnappa henne permanent. Vi har lixom hittat varandra och haft en hel del "moments" men för mig har hon alltid varit en del av min vän i Nyköping och första gången jag träffade henne så var Loppan en självklar medspelare till henne. Det är nog så att skall jag ha katt så vill jag nog ha min egen...Saknar Mr Heff, den lille busen. Men jag ska nog inte ha katt, jag tycker ju så synd om Loppan varje gång jag skall ut och stänger dörren.. Snabba beslut såhär på kvälls kvisten hehe...

I övrigt så skall man väl erkänna att man inte e helt bekymmer fri. Nya mörka moln har dykt upp. Finns ingen lösning på detta nu. Bara vänta och se...Varken mer eller mindre....

Men med mig är det bra

Sooo Looong

Hejs!

Veckans bästa tisdag och sol.

Hej hopp!

Veckans bästa tisdag har det varit idag. Full rulle på jobbet och det flyter på riktigt bra. Ett riktigt kanaon team som jobbar ihop och vi söker fler :-)
Vädret har varit super nize idag. Hade en föraning om regn men ack så fel man kunde ha "YEEEAAAHH"
Hoppas på minst lika bra väder och dagsresultat som levererats idag. Imorgon är det onsd. Ser fram emot det "SMILE"

Soo Loong

Hejs!

Ny månad och taggad

Måndag och ny månad. Idag började allvaret på riktigt och det var tid att ta över kontoret. Mycket rutiner och en hel massa att lära sig. Men livet är ju en skola så jag sitter mer än gärna i denna skolbänk :-)
Utförde första mötet på hemmaplan och det flöt på som bara den. Imorgon skall jag ta tag i rekrytering och grabbarna kommer tillbaka från sin utbildning i Sthlm. Med alla på plats går det inte att misslyckas. Vi e antagligen Sveriges dream-team ute på fält. Hungriga, pigga och riktigt riktigt frescha hehehe...

Det blir inte mer än såhär denna gången. Ta hand om er

Soo Loong

Hejs!

Slutrest, bröllop och sista augusti.

Vilken helg det har varit. Som sagt denna vecka har jag längtat efter. Rätt sliten i fredags förmiddag städade jag ur sista grejerna innan avfärd till Uddevalla så att min vän i Nyköping skulle få med sig sina saker så smidigt som möjligt..Hoppas jag gjrde rätt?? :-)

Iallafall bar det av till Uddevalla. På vägen svischade vi förbi min farbrors bil varpå syrran utbrast..kolla där ligger ju vår farbror under bilen...Va??? Vi åkte tillbaka och hjälpte honom med punkteringen som uppstått. Dessvärre var det mer kompliserat än så. Bilen bärgades och nya däck monterades på. Nu väntade hotell och middag på lokalen Butlers..Vi trodde endast att det skulle vara ett par gäster..typ familj..men över 30 personer anslöt och gjorde festen till en total höjdarkväll. Jag och min norkse vän Peppe var dom som drog längsta strået och vid stängning ragglade vi ut för att uppleva Uddevallas krogliv...Det blev att snurra förbi ett par ställen och det var minst lika mycket folk på gatorna som ute på klubbarna. X-antal timmar senare var det dags för färd ut till Gustavberg eller var det Gustavsvik ?? Där bröllopsfesten skulle hållas. Vi bytte även boende så att vi skulle bo så nära festen som möjligt.

Bröllopet hölls i Ljungskile och den lokala kyrkan som är belägen på en klippa vid vattnet. Magisk utsikt och vädret kunde inte varit bättre. Brudparet sade JA och dränktes i ris och ivriga fotografer. Tillbaks till festplatsen och en magisk afton med massa god mat och annat skoj förgyllde kvällen till sent in på småtimmarna. Jag vill tacka alla som gjorde denna kväll till vad den blev och även GRATULERA brudparet igen och önska Lycka till :-)

Nu e man hemma i Västerås och kvällen spenderades med lite plåtning av kompisens buskärra och sedan följt av film med grabbarna. Nu e det dags för att börja avsluta kvällen. Tog med nästan allt som inhandlats till lägenheten för att kompletera upp och har fått ordning på dom grjer som skulle på plats. En del saker skall imorgon monteras ihop och lite mer saker inhandlas under veckan.

Jag tänkte avsluta, sommren, v35, utflytt gammalt jobb..ja kort och gott Augusti (även om det e i senaste laget) med en liten fras som sätter punkt för en månad fylld av känslor och händelser. Antar att jag kommer minnas denna månad med en skakning på huvudet i framtiden, både på ont men även med den godaste och vackraste avslutning man kan tänka sig. Ett bröllop. Hur som helst. Detta e något som uttalades en sen natt i vintras och har satt sig fast i mitt huvud. Dom som vet förstår. Ni andra får snällt bara läsa texten eller låta bli. Idag minns jag det med glädje:

"Citat

-Det är synd att det inte är sommar!
-Hur menar du nu?
Ja, det är inte så kallt då!

Slutcitat"

------------------Sista augusti 2008----------------------------

RSS 2.0