Tiden drar förbi, måndags strul, sommarromans. sol och energi.

Jahapp.. Tiden bara springer iväg. Så vad e nytt? Oj rätt mycket men man kan ju konstatera att sommaren närmar sig och att min "sommar romans" gör sig påmind mer och mer. Skulle ju har dragit iväg och fått lite upp piffning av motorn men icke då..Måndagar är har/är/ kommer aldrig min dag..men men..till råga på allt så tappa jag mobilen oxå mitt i allt jox.

Annars då. Det dyker in nya bekantskaper och man kastar ut gamla ur registret...eller så kanske det inte är. Men precis som för alla skol elever så är semster ibland rätt bra..hehehehe..

Det har varit en perfekt helg med super bra väder. Tur att man varit ledig och fått ta del av all den energi som solen ger oss.

Tills nästa gång....

Sooooo Loooong

Hejs!

Slut på en händelserik vecka och Loppan.

Så var det söndag och ny vecka väntar. Det har varit fullt upp och det har faktiskt funkat riktifgt bra på nya jobbet. Jag satte mig ner och pratade med min käre far i början på mars då jag sade att senast 1 April så har jag klart med nytt jobb eller studier. Han skade på huvudet som vanligt men sen var det inte mer snack om det. Måndagen den 30 Mars körde jag mitt första pass :-)
Det har under senaste veckan även rullat in interjuv-fröfrågan efter förfrågan vilket tyder på att mina intresse anmälningar om utsatta tjänster ger frukt vilket ger mig en bra styrke kick i självförtroendet :-) Jag är alltså tillbaks i hemelektronik branschen men denna gången en konkurerande kedja som börjar på "S". Det skall mycket till innan jag offrar denna platsen för något annat. För sist jag jobbade med detta trivdes jag som fisken i vattnet. Och hade det givits en chans till fortsättning så hade jag varit kvar...

I övrigt så har det varit en riktigt bra helg med skönt väder och mycket trevligt sällskap.  Man börjar uppskatta vissa saker som man kanske inte tog till sig tidigare..Dags att öppna ögonen kanske. I fredags var det fullt tryck på BMB och AW:n Rydell & Quick spelade och huset var fyllt till taket och väggarna..Sen bar det av åt andra destinationer under kvällen...mycket trevligt.

I går så tog vi tag i våren och körde premiär-grillkväll med tillhörande bad i relaxen..självklart utomhus och stjärnklar himmel. Jag tackar för diskusionerna som efter X antal glas av "gott gotti gott gott" handlade om allt ...vekligen ALLT :-)

I dag blev det så en efterlängad road-tripp till grann-kommun och en hel del garage timmar. Så nice.

Slutligen vill jag sända en liten tanke till min vän i Nyköping som tog det tunga beslutet att låta hennes livskamrat, den fyrbenata vännen Loppan (katt) få lämna jordelivet. Jag lärde känna både fröken Nyköping och Loppan samma kväll och från den dagen såg jag dom som ett litet radarpar..Loppan agerade förövrigt livvakt åt henne och det var viktigt att bli accepterad. 

Vila i frid Loppan och hälsa Mr Heff   :-(  

Soooo Looong......

Hejs!!

RSS 2.0