Hoppas på våren, aktivt liv och jag skall unna mig en trevlig helg.

Så...Då var d dags att skriva lite igen då. Det är ju bara så skönt att våren äntligen är här. Eller det e väl vad jag hoppas på i allafall. Så vad har jag hållit på med de senaste veckorna då? Jo jag har njutit av min ledighet och tagit vara på både nätter och dagar. Hmm kanske inte så smart men man lever bara en gång och man skall ju leva livet till fullo var det någon som sade...Så visst har det varit en hel del festande och jag lär ju faktiskt erkänna att det har varit riktigt roligt att vimmla runt. För ett par veckor sedan gjorde jag förvisso ett mindre lyckat försök att festa efter en massage. Det gick rakt upp i huvudet och ja...resten e som man säger historia..Blev varken krog eller något annat den kvällen heller för den delen...Kudde och pann-knack blev resultatet. I helgen som var så kom grabbarna G över på besök och visst var man med i matchen...eller i allafall lite mer aktiv än helgen innan..Söndagen blev dock en repris så jag bestämde mig helt enkelt för att vakna på måndagen i stället. Sagt och gjort.

Så har det ju gått ett par dagar på denna vecka oxå och jag måste ge mig en stadig klapp på axeln, jag har faktiskt varit duktig med att söka nya jobb. Men frågan e ju om det ger något resultat??

Och svaret är JAAAAAAAA!! :-) ¤SMILE¤

Igår skrev jag på för min nya arbetsgivare och jag e tok peppad att sätta igång.  Yeeeeees :-)

Så med andra ord tänker jag självklart fira denna helgen. Blir det lugnt? Det får vi se på söndag.
Om inte före..så ses vi då.

Sooooo Looooooong...

Hejs!

Det känns bra nu

TJA!

Hmm... ja inte för att jag borde klaga på att jag inte har tid, för det har jag, hur mycket som helst men jag har under den sanaste tiden inte hittat något att varken klaga på eller hissa så därav min lilla frånvaro. Jag kan dock med ett stort leende påstå att jag har sommar vittring. Vädret är fantastiskt och energin pumpar på..

Så...jag återkommer när skrivkrampen har lagt sig...

PS...I morgon då alltså :-)

Vill ha sommar, sol och gräs.

Hej på er!

Mycket på g nu.. Varit på en rad interjuver och det känns bra. Kanske att man inte e så sugen på alla ställen man varit på men det är ju erfarenheten som räknas..Inge fel att få lite interjuv träning. Annars e d fullt upp på de flesta plan. Dessvärre fick ett par goda vänner ett mycket tråkigt dödsbud i veckan och nu gäller det att vara stark och hålla ihop. (Jag tänker på er)

I övrgt så e d fullt upp med det mesta. Blivit lite latare och sover lite mer än tidigare men det e ju bara tillfälligt.
Jag längtar starkt till sommaren. Det är så mycket saker och händelser att se fram emot så jag vill bara vakna upp och känna doften av gräs och sommar luft :-) Kikade in på ny öppnade B&B ikväll och det ser ju ut att kunna bli ett riktigt trevligt tillhåll under sommaren..nej nu blir d snart kudden..Imorgon fortsätter interjuverna :-)


Sooo Looong

Hejs!

Ute och ser mig om även om det är varmare hemma :-)

Jaha... då var man på g mot nya mål. Igen. Ja vad skall man säga. Det är nog rätt likt mig att inte kunna hålla en stabil och trygg linje när det egentligen är det jag behöver. Att jag inte har någon ro är ju inget nytt, iallafall inte om man kikar på merit-listan....Men jag ser det som erfarenhet.

Sökt en del nytt och väntar även på svar från interjuver som jag varit på....Som sagt,  jag skulle vilja styra min sk oroliga själ lite hårdare...men annars mår jag toppen :-)

Sooo Looong

Hejs!

RSS 2.0