Äntligen hemma. full rulle på alla plan. Söder som mitt till norr.

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNTLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGEN HEEEEEEMMMAAAAAAAAA :-)

Nej jag har inte glömt bort. Jag har bara haft såååååååå åååå åååå åå himlans mycket att göra.

Vi kan börja med förra torsdags kvällen då jag och de andra regions-cheferna tog oss ner till Gbg för kick off. Festandet  drog igång redan när vi var framme vi 01-tiden och fortsatte till tidig fredag morgon.  Under fredagen var det information om nya året och planering av kommande aktiviteter. På kvällen bjöds det på fest med live bandet Du o Jag. Riktigt vassa killar. Tok bra tryck och även detta blev ju till en sen men mycket trevlig kväll. På lördagen var d så dags att ta sig hemmåt och på kvällen var det ju tänkt att det skulle festas med folket hemma MEN....Jag var helt slut, jag hitta inte ens en gnutta energi till att svälja groggarna som haglade in. Jag bestämde mig för att bryta kvällen och hitta kudden. Söndag morgon och det var dag att dra iväg på sälj resa i Dalarna. Närmre bestämt Borlänge. Vi och de andra regionskontoren har jobbat jobbat och festat, jobbat festat och sovit festat och festat. Idag var sista dagen så efter avslutningen så bar det så äääntligen av hemmåt. För tusan vad jag längtat efter att få hoppa ner och lägga huvudet på min egen kudde. Och det är precis vad jag gör nu..Mer uppdatering inom frsmtid. Nu...Zzzzzz

Sooo Loong

Hejs!

Veckans sista dag väntar, Kick off Big Time, Resa resa resa, jobb jobb och fest.

Då var onsdagen avklarad och det återstår en dag av arbete. Vi har gkort bra i från oss hitills och jag ser verkligen fram emot morgondagens resultat. Jag vet att grabbarna gör sitt bästa för att nå sina resultat och att dom inte ger upp. I morgon är det dock lite grihet under ansvar som gäller eftersom att jag skall ner till Gbg på utbildning. Men grabbarna kommer ner på fredag eftermiddag och då tusan skall det inte sparas på något krut någonstans. För det är dom värda :-) Sen blir det sk Blitz nästa vecka. Det kommer bli grymt bra.

Så vad händer i övrigt då? Jo som sagt. Både morgondagen och fredags kvällen kommer buda på festligheter. Lördagen skall även den firas och det med en hel drös goda vänner och annat löst folk..Kommer bli kanon. I övrigt är jag väl rätt nöjd med allt run om kring. Hann till och med att ta tvätten idag.. I morgon är det full rulle hela dagen och så ser det alltså ungefär fram tills fredag nästa vecka :-)

Soooo Looong

Hejs!

Kämpigt men effektiv dag, kick off runt hörnet, så utvilad att jag blir trött, lång skön helg, spännande och fullsmockad vecka väntar :-)

 Blogg blogg på er :-)

Varit en kämpig dag men med flitiga insatser.. Detta kommer ge frukt på träden. Bara vi gör rätt, vilket vi absolut gjort idag. Veckan blir spännande. Jag hoppas att detta blir en av de bästa veckorna hitills vilket gör att vi kommande helg kan fira på Kick offen som vi skall på.

Jaha och så till den andra delen av livet...Mycket planer nu. Mycket på g. Beslutet att softa ett par helger har vairt helt rätt. Jag känner mig så pass utvilad att jag nästan e dåsig. Så även om veckan blir lugn så väntar helgen..och den blir allt annat än lugn. Den gångna helgen har dock varit riktigt bra. Jag har fått mycket gjort och faktiskt nästan fått känslan att helgen är lång..Och det är en bra känsla. För det betyder att man e så pass avstressad så att kroppen söker lite mingel och vimmel :-)

Nu är helgen dock slut och jag har en fullsmockad vecka framför mig av jobb och resor. En lång men spännande och fartfylld vecka väntar...

Sooo Looong

Hejs!

Äntligen heeelg, kampen, övning och färdighet ger frukt. Småkrasslig men på G igen i lightverision :-)

Torsdag, nu fredag...Heeelg :-)
Vi har faktiskt kämpat, nött, utbildat och tränat..Det var i ärlighetens namn en seg start på veckan och det såg ut att bli en dålig vecka...men så i förrgår så släppte det. Och idag avslutade vi veckan med ett mer än godkänt avslut. Hur skönt som helst att få ta helg med en bra sista kväll i bagaget. Nu skall vi vila, för det är vi värda. Omstruktureringen var en risk som kunde kostat mer än det smakade...Men håller detta i sig kommer vi lyckas nå dit vi än gång var och DIT skall vi allihop i teamet.

Så resten av livet. Jag har känt mig en aning krasslig och en aning stressad av allt runt omkring, inte hunnit ta tag i de saker jag lovat mig själv och andra. Men ni vet att jag inte glömmer!!...eller glömmer gör jag men inte med flit och det är inte meningen att någon skall känna sig å sidosatt eller mindre viktig. Mitt liv ser ut såhär och jag tänker inte be någon dra om det inte passar...utan be om mera tid. Men men ....så allvarligt är det ju inte heller så det går nog bra.

Jag har ju flitigt hållit mig borta från fest och mingel men ikväll ryckte det rejält i festar fötterna :-) Klart man får fira bra resultat och helg ledigt med en liten styrkedroppe...Men dropparna vill ha sällskap hehehe...nåja. Dags för kudden. Fredag imorgon och faktiskt har det plingat till i luren med erbjudanden om den ena trevliga kvällen efter den andra..
Ärligt så tror jag att kroppen har återhämtat sig och att det e dags att bli sig själv igen..i allafall i light verision :-)

Sooo Looong

Hejs!

Söndag, sober och efftektiv helg.

Söndag kväll..natt. Jobb veckan har dragit igång och vi kämpar på. Vi bygger upp och vidare.
"Ursäkta röran vi bygger om" stämmer rätt bra in på det hela just nu hehe.. ja ja ny dag och nya utmaningar väntar.

I övrigt så var det en riktigt bra helg. Skönt att hålla sig borta från krog och vimmel. Fått en hel del gjort hemma i helgen. Det börjar ta sig. Äntligen.

Soo Looong


Hejs!

En klar och frisk lördag

Lördag morgon och man e uppe och fixar. För de flesta är väl detta en självklarhet att allt flyter på och man grejar och donar. Men för mig har det varit "dagen efter"...Dock inte idag. Nej. Man var ju hemma och kikade film och lade sig i skaplig tid. Inte ens lite sug efter krog och mingel. Kändes undebart att slå upp ögonen i morse med klara och friska tankar. Jag var så utvilad att jag strax innan 7-tiden klev ut och tog en liten snabb promenad i kvarteret. Skööönt. Nu skall jag förbereda lite picknick och sedan bär det av ut på mälar-isen och möta upp de andra frilufts filosoferna :-) . Det blir korv grillning med trevligt sällskap. Får se vad det blir ikväll men att fixa lite här hemma känns som en bra idé.

Sooo Loong

Hejs!

Första arbetsveckan klar, vi börjar om, nyktert leverne hitills, ut på isen och möjlig sober utgång.

Årets första jobbvecka avklarad...Jahapp Vad skall jag skriva om den då? Inte för att resultaten e något att skylta med men å andra sidan bygger vi ju om på nytt och skapar. Det tar lite tid att skola in nya coh när de gamla inte längre finns kvar så blir siffrorna lidande. Det gäller med andra ord att hålla tungan rätt  och se till att göra allt rätt ifrån grunden. Har ett par topp killar inne nu och gör vi rätt som kommer detta bli bättre än hösten :-)

Privatlivet så. Visst gav jag tusan i att kika ut igår och visst somnar jag tidigare än jag gjort på länge. Det känns som att det går åt rätt håll. I helgen blir det frilufts liv på lördag då det blir en skridsko runda på mälarens is och sedan korvgrillning som en trevlig avsluting. Känns som att man faktiskt tar detta med att förändra på allvar och att det börjat bra. Ok att klockan nu är ca halv 4 men det är faktiskt min lediga dag imorgon..eller ja..det blir ett par interjuver och möte med chefen under dagen. Tänkte dock vara klar till senast 15-tiden. så det e helt ok. Får se om man kikar ut i helgen? Då absolut sober.

Trevlig helg på er allihopa

Soooo Looong

Hejs!

Festeriet har satt sina spår. Nya sundare satsningar, loket och små steg.

Vilken jul och nyårstid det har varit. Jag e helt slut. Att kombinera jobb med ett rätt så intensivt party liv har satt sina spår och kroppen har sagt ifrån. Men målet för sista festen var ju inatt. Det brukar vara själva finalen för jul festeriet..Dessutom så var det ju den där förbannade hockey-matchen samtidigt.

Som sagt. Idag börjar ett mer sundare liv. Det är ett inofficiellt nyårs löfte som jag har med mig själv. Inga mera sena nätter där jag inte hittar kudden före 5-tiden på morgonen, inge mera ut och käka skräp mat på senkvällarna. Mer närvaro på gymet och..jag vill inte lova mig själv men skall försöka ta en promenad om dagen.

Jobbet är ju redan i full gång och jag är en självklar förare av loket som skall dra detta framåt. Nu gäller 100 % fokusering på detta.

Det privata...Ja här gäller som sagt i första hand att komma i form och hitta fysiken... Detta är 2009

Soo Looong

Hejs


Summering av 2008

Tänkte försöka mig på någon form av summering av det gågna året... OCH det är inte det enklaste..

2008 började rätt tufft med den situationen som rådde och som följde oss en bra bit in i året. Det var inte enkelt men tack var våran kärlek, vilja och beslutsamhet så klarade, slet och behöll vi hoppet fram till någonstans i maj då det hela inte kändes hållbart längre. Att detta sedan ledde till en av de tyngsta sommrar jag kan minnas är nu historia. Det hela drogs ut på tiden av en rad olika anledningar men så i höstas så var det dags att ta tag i sig själv och börja bestäma riktningen på livet..Mycket funderingar fram och tillbaks om jag skulle flytta eller satsa på att göra ordning för ett framtida boende i lägenheten osv osv...

På jobb fronten hade det rullat på riktigt bra redan sedan 2007 och jag såg och hoppade på en framtid hos den elektronik-kedja jag jobbade på. I juli så fick jag dock veta att det dessvärre inte fanns någon möjlighet tilll fortsatt jobb då man skar ner på timmar och personal. Enligt mig väldigt konstig prioritering på en del av de anställda man valde att behålla. För sedan dag 1 hade jag både funnits med på deras topp lista över bästa säljare i landet och även hela tiden under min anställning varit top 2 i butiken...Men men...Ingen idé att hänga läpp utan det var bara till att ta fram gamla visitkorts-pärmen och ringa. Det tog ca 1 vecka så var jag på g med nytt jobb. Parallelt med butiksjobbet skolades jag in i mitt nya yrke.

1 sept så tog jag sedan över rodret på kontoret i Västerås och jobbet som försäljningschef i Västmannland. Ett jobb som jag fullkomligt såg och fortfarande ser som en super utmaning. Ett jobb som passar mig som handen i handsken.

Under hösten har jag hunnit med att handla in en hel del saker till lägenheten och känner att jag trivs mer och mer i mitt lilla boende. Västerås känns som HEMMA för mig och jag har nog bestämt mig för att slå mig till ro i min hemmastad.

Det skall i ärlighetens namn också skrivas att jag antagligen inte haft det så bra som jag har det om det inte vorde för mina vänner som hela tiden drar igång det ena bus-tåget efter det andra.  Oki oki.. lite självförvållat e d ju såklart oxå :-)
Allt i från helt otroligt roliga mingel-vändor, små förvirrade gestalter som besöker en på natten för att sedan vara borta när solen går upp, till mycket trevliga och uppskattade vinkvällar i hemma miljö. TACK.

Visst finns det mycket mer att skriva..men jag tycker att det räcker såhär. Ingen nämnd och ingen glömd.

Jag blickar nu framåt in i 2009 för där ÄR vi nu och hoppas på ännu mer skoj och bus men även ett riktigt lyckat karriärsår.

Tack alla ni som bidrog och deltog i mitt liv 2008. Hoppas ni är med mig i 2009. STOR KRAM och GOTT NYTT ÅR

/P

RSS 2.0