På resande fot, viljan eller inte, smugit ut i vimmlet. Alla hemma :-)

Då var man nästan på väg då. Har precis peppat igång teamet inför veckans sista arbetsdag. Som vanligt skulle även jag varit ledig i morgon men som alltid kommer det något viktigare emellan. GBG here I come. Får se hur länge jag stannar? Har egentligen ingen ork att åka ner men ibland måste man....

Helgen så..Inte vet jag vad som händer? Jag tar helgen som den kommer. Ni andra får fira åt mig med..Förra helgen räckte gott och väl åt mig. Passade även på att kika ut i går. Trevligt sällskap, från början till slut :-) 

Annars kan jag erkänna att det är skönt att ha teamet tillbaka igen. Det har varit fullt upp men det är alltid mera liv och rörelse...puls när dom e "hemma"

Sooo Looong 

Hejs! 

Kväller, dåligt resultat, hoppas och tror, GBG, nyårsafton?

Måndag kväll och arbetsdagen är slut. Vi fick inte riktigt det resultat vi ville ha men det är 2 dagar kvar av teamets Blitz-dagar och yttligare en dag på hemmaplan..Jag har stora förhoppningar och tror att vi kommer göra fina resultat resten av veckan. Äntligen betalt räkningarna oxå..Det är ju en process som går fort..inget man vill sitta med hela natten. Usch..tycker inte om det men nu e det gjort. Resten av veckan blir det jobb + en tripp ner till GBG. Även jag behöver ju utbildning.

Annars inte mycket mer denna dagen. Har varit fullt upp med jobb jobb och jobb. Fick frågan idag om hur planerna inför nyår ser ut? Hooold it. Oj vad tiden går fort. Hinner inte bromsa nu, kan bara inte. Vill inte tänka efter och planera. Är redan mycke som det är. MEN en sak är säker. Jag blev glad när du frågade..Trevligt när någon bryr sig. Jag bryr mig men jag har inte tid att visa eller förklara det....But I don´t forget !!

Får bli mer uppdatering i veckan. Ha d GOTT

Soo Looong

Hejs!

Uppdateringsdax, fredag, lördag bra jobbad söndag. Måndag

Hmm...torsdag till måndag utan uppdatering. Inte bra men här kommer en liten resumé

Fredagens arbete på mässan var mycket lärorik. Det var inte så mycket folk som vi hade hoppats på men vi gjorde ett bra jobb. På kvällen så var det sen dags att samla ihop hela ligan till en festkväll på Tabban. En lyckad kväll med en hel del clubhoping med både mina säljare och goda vänner. Seg som man var på lördag morgon tog jag och joinade en del av mina vänner ut på lite ärenden plus att jag passade på att käka en sen frulle. Dagen planerades och det skulle bli en lugn kväll med bio och lite käk. Så blev det inte. Som vanligt gick telefonen varm mot kvällen och fest styrdes upp. Mycket trevlig och våt kväll. Man får Tacka samtliga närvarande för sina insattser hehe...

Gårdagen så. Söndag och veckans första arbetsdag. Jag fick strul med bilen men tack vare mina duktiga motor vänner så fixade det till sig. Ett fel med drivning på vänster fram..Aldrig hört talas om något liknande men men..Sen bar det av mot destinationen för veckan, Degerfors.  Västerås-ligan visade de övriga regionerna var skåpet skall stå. Ett par dagar kvar på veckan och det ser rätt ljust ut :-) Hade med mig en provjobbare igår vilket även det kan bli bra. Fullt upp med rekytering denna veckan. Har ju en hel del att göra efter jobb-mässan förra veckan.

Måndag i dag alltså....

Sooo Looong

Hejs!

Torsdag. Bra flyt, FEEST och planering

Toooooorsdag och allt löper på som det skall. Det går tokbra nu och vi surfar på en stor våg med vind i ryggen. Hur bra som helst. Detta skall vi naturligtvis fira med att skåla i morgon kväll. Skumpa Bord bokat och alla ÄR laddade. Kommer bli hur bra som helst. I morgon är det Bo-mässan i Västerås och naturligtvis kommer vi finnas på plats och representera. Drog ut på Pluttan igår för att kolla en av Sveriges bästa svensk sjungande grupper. Grabbarna bakom Maskinen..Grymt duktiga och dom hölll bra drag och feeet tryck på publiken.

Till helgen så är jag ledig på lördag och vi får se vad dagen bjuder på. Jag har mina aningar men det får visa sig. På lördag kväll blir det nog utgång..Vare sig man vill eller inte...But you know me..I wanna...hihihi. Får se hur söndagen artar sig? Fortfarande något oklart. Jobb blir det iallafall..

C U on the screen later dudes and Ladies :-)

Sooo Looong

Hejs!

Onsdag redan, på topp, bra rekrytering, egna små vinster, fest, mässa, mycket tankar, privatlivet

Onsdag..REDAN?? Det går fort när man har kul. Har varit på topp idag (tisdag) Började lite svagt med interjuver och kanske inte de toppkandidater som jag hade hoppats på men skam den som ger sig. Väl på plats ute hos våra kunder gick allt som på räls. Man har ju varit lite off med sina egna siffror eftersom jag stöttar upp de nya "Superstarsen" under deras första tid hos oss. Det är ju inte bara en ny som tillkommit utan under denna månad har jag utökat med 6 nya super taggade teammedlemmar. Förvisso har jag även av tappat ett par tappra själar på vägen men i det hela så är dom fler än när jag drog igång och det är på någe vis bättre stämning nu än då. Så ambitionerna är höga och målen bara en bit bort. Del målen då alltså!! I morgon är det den stora rekryterings-mässan och det väntas bli smockfullt bland utställare och besökare. Jag är minst sagt spänd av förväntan :-) I morgon kväll blir det en liten smygvända ut med en del av teamet och vänner från förr..Alla är välkomna. Inget större, bara ha lite trevligt och umgås..eller ja. Vi får ju se hur det blir med den saken hehehe..

Torsdag kör vi på som vanligt och det är veckans sista arbetspass som gäller. Fast det e klart, vi har ju Bo-mässan på fredag oxå. Skall bli riktigt kul eftersom jag inte jobbat på mässa med detta företag tidigare. Erfarenheten har jag från andra arbetsplatser, men full lärd blir man nog aldrig. På kvällen skall vi ut med ligan och dricka pilsner och ha det trevligt. Känner på mig att det kan bli en höjdar kväll.

Jag Känner mig kort och gott riktigt på topp just nu, för allt flyter och det är en känsla som jag själv anser mig värd. På söndag blir det en för teamet fortfarande inofficiell överraskning men jag lär nog av planeringsskäl droppa överraskningen imorgon för ligan hehehe hehe Jahapp.. En hel del på g som vanligt. Jag sov inte värst bra inatt. Jag har för mycket tankar, inga negativa utan tvärtom. Jag har så mycket ideér att det inte tar stop när det väl börjat snurra..underbar känsla och som sagt STORT SMILE i sinnet nu.

Få se vad privatlivet har att erbjuda förutom fest med min "Elit-grupp"..men har jag skött korten rätt så ser det faktiskt rätt ljust ut även där..men som sagt. mer om det senare. SOOOO LOOONG Hejs!!!!

lång dag, egen fokus, typsik måndag, blickar framåt, hitta MIN pryl och eko i privatlivet

Återigen en sen dag på jobbet. Oki..jag har varit hemma en stund men i alla fall. Idag fick jag äntligen möjligheten att fokusera på mina egna mål. Kul att vara igång och ute på fältet för sin egen räknings skull..Lite ringrostig men det gick bra. Men att det var måndag rådde det inget tvivel om. Med det menar jag att det var segt och inte allt för muntert hos folket. Men man skall ju ta livet med en klackspark och inte ta allt så seriöst. Skönt i alla fall att det är tisdag nu hehe.. Imorgon eller idag är det fullt upp med rekrytering och sedan full fokus på försäljningen. På onsdag blir det som sagt jobb mässa. Då är även mina ny utbildade säljare tillbaka för att prova sina vingar. Dom skall få flyga fritt under första delen av arbetspasset men har lovat att följa uttrycket frihet under ansvar.. På torsdag är det full fokus på veckans sista arbetsdag och på fredag står Bo-mässan i Västerås på schemat. På kvällen så är det dags för ligan att få sin belöning..Det blir såklart utgång. Men det är ett par dagar kvar dit..tills dess nöter vi på som vanligt..eller ja..skall ju naturligtvis lägga i en vxl till.

Privatlivet så..Hittade en pryl som jag letat efter så mycket att jag nästan blivit smått tokig. Har inte vetat vilken riktning jag skulle leta eller tro att den försvunnit men så idag så dök den upp. Mycket man hade glömt och mycket man kanske ville glömma..men nu e den tbax och jag skall vårda den ömt. Vad det är? Det skriver jag vid något annat tillfälle..hihi..I övrigt, Inget nytt. Finns inte så mycket tid. På lördag dock, då kan mycket hända :-)

Sooo Looong

Hejs!

Skön dag, bra team, återblick på fredagen, sthlm och arbetsveckan fortsätter

Vilken skön dag. Solen har givit så mycket energi och humöret har varit på topp. Arbetsdagen har varit riktigt bra med bra resultat och nytillkomna stjärnskott i teamet. Dom är nu 3 stycken som tillkommit under senaste veckan och har så mycket energi och positiv inställning så det är omöjligt att inte bli påverkad :-) I imorgon skickas dom till Gbg på utbildning sen skall dom bara mosa på och ha roligt på jobbet.

Helgen så..Ja fredagen var ju mycket trevlig och igår lördag drog jag till mina gamla hemtrakter. Det styrdes inflyttningsfest i Sthlm och det bjöds på gott att dricka och gott att äta. Sen bar det av till city och en snabb visit på de olika klubbarna runt svampen. Haha.. vilka minnen. Hur trevligt som helst. Sen natt men en tidig morgon..Jag hade ju naturligtvis lovat papsen den där hjälpande handen med garage städningen innan jobbet började. Fick en hel del gjort och det kändes bra att få rätta till gårdagens lilla försening. Söndag som sagt och arbetsveckan har bara börjat. Denna vecka är fullbokad med både AMS-mässan och Bo-mässan i Västerås. Jag har dessutom lovat att ta med teamet på en barrunda på fredag, något som är välbehövligt. Helgen har varit toppen och förhoppningsvis fortsätter veckan på samma vis. SOOO LOONG Hejs!

Tillbaka, bra team, jobb, "date" och fullsmockad lördag

Hej hej hej!

Jahapp då var man igång igen. De senaste dagarna har det varit lika fullt upp som vanligt. Jobbet går riktigt bra och vi börjar bli ett bra gäng som är bra fokuserade och har kul på jobbet. Skulle ju som vanligt varit ledig igår men det var lika bra att ta ett par timmar på kontoret efter förmiddagen på AMS. Det är stor jobb mässa nästa vecka med ca 94 företag på plats. Med andra ord en riktigt bra chans för alla som söker jobb att få kontakt med sin framtida arbetsgivare. Och för os att hitta bra kandidater :-)

Igår kväll så gav jag mig in på nåt som jag inte gjort på länge..Japp jag var på date. Kände mig lite ringrostig...alltså det här med kontakt med människor är ju inget problem MEN när man sätter just ordet DATE framför så blir det lite annorlunda..Inget som man inte kan styra upp charmig som man är hihi..
Vad är det man säger. En bra date slutar tidigt. En jävligt bra date slutar dagen efter...i allafall så blev det sen lunch och det stod ju inte på schemat. Jag hade lovat min käre far att vara behjälplig med garage städningen så där står man nog på minus. Skulle ju dragit till Sthlm festat..men även det dröjer någon timme till innan jag kommer iväg. De har dock andra orsaker. Vi har haft en mindre katastrof i föreningen där jag bor, vattenskada a´la onödigt på lördagen tar nu onödig tid på eftermiddagen.. När situationen är under kontroll drar jag...vilket borde bli snart.

SOOO LOOONG

Hejs!

Supporten värmer, back on track

Alltså...Vad säger man? Att jag påverkade människor i min närhet står ju rätt så klart..men att ni var så många som läser, kikar in och även ger ett par komentarer..Det hade jag ingen aning om. Jag kan ju lugnt säga att jag blir rörd av er allihop. Vet ju inte ens vilka de flesta av er är?? Men från MIG till ER. Ett stort TACK för att ni läser. Naturligtvis kan jag ju inte svika er med att upphöra med mitt skrivande..Så imorgon lovar jag att återkomma med lite uppdatering om vad som pågår i mitt liv.

Jag har jobbat mitt sista pass för veckan och har nu HELG LEDIGT :-)

Återigen Tack för eran support under min lilla svacka. Tack även till er som fick mig att fundera..Det gav mig mer vilja, glöd och dessutom styrkan att fullständigt strunta i vad ni tycker. Denna sidan är för mina känslor, funderingar och frågor. Man läser den om man vill! Jag lever mitt liv och ärligt talat. Såhär bra har jag inte mått...på mycket mycket länge.  PUSS!

Sooo Looong

Hejs!

Man e inte kung över sig själv..därför paus!

Hörde på radion igår om hur bloggare lägger ner och säger att dom skall sluta skriva. Jag kokar just nu så det står härliga till. Jag är rätt och slätt SÅ INÅT HELLSKOTTA FÖRBANNAD. Så jag vet inte på hur länge men nu låter jag detta vila tills jag blir på bättre humör. Tydligen påverkar det jag skriver människor i min närhet..NEGATIVT. Och det vill jag ju inte. Som sagt. Finns mycket att skriva då det händer en del i livet. Men man skall tydligen tänka sig för att skriva om sitt EGET liv då andra tydligen tar illa vid sig av vad man tycker, tänker, upplever och känner...

Får se om motivationen till att dela med sig av mig själv återkommer..vem vet kanske redan ikväll eller ...ja...vi får se!

Tills dess

Soooo Looong

Hejs!


måndag, mera vxlar, hösten, res sugen, Florida, Sthlm och helg

Men se god dag då..Måndag måndag måndag..Helt ok dag trotts att d e just måndag. Fullt upp på jobbet och alla har lagt in en vxl till. Alla utom jag, för jag har lagt in 3. Inte vad jag trodde att jag skulle göra men offrar sig en så offrar sig alla. Vi har kul och det är huvudsaken. Rätt bra väder oxå vilket är viktigt nu när hösten, kylan och allt det gråa börjar träda fram. Det gäller att hålla sig sysselsatt annars kommer detta inte att gå. Dom flesta som känner mig vet att jag inte gillar hösten. Ok att vissa av naturens färger är helt underbara men resten är inte min grej. Bra att ha något att göra. Mycket med denna årstiden som jag vanligtvis brukar fly landet för..Längtar tbax ner till Florida, Miami Ft Lauderdale..A1. Musiken pulsen...ååååhhh..hehehehe.. 
 
Kör på med fullt mos imorgon.. sen e det bara 2 dagar kvar. Någon hade smugit in en anställnings-interjuv i mitt schema även på fredagen men där tar det STOP. Givetvis blir det AMS under en timme på förmiddagen precis som vanligt. Men sen skall jag och då menar jag SKALL jag vara ledig. Sköönt. ser fram emot det. Sen e d nog Sthlm som gäller i helgen..Bra sugen, bra laddad och mycket törstig hehehe.

Skall nog kika priser på flygbiljetter ner till Florida nu iallafall hehehe...

SOOO LOOONG....

Hejs!

Söndag igen, seriösa funderingar,kvalitétstid, fest, sol och film

Oj..Inte längesedan det var söndag sist...Men man får erkänna att man lever ett hektiskt liv. Kul har jag och inte en dag e den andre lik. Jag har ju sökt utmaningar och jag har verkligen hittat en ständig närvaro av just dom..Men frågan är iallafall?
Är det värt allt slit? Är det värt allt jobb? Är det värt alla timmar? Är det värt att jobba även lediga dagar? Frågorna gör sig ständigt påminda och även om jag storm trivs så kanske inte lönen för mödan e värt allt iallafall? Jag kan iallafall vara stolt över att jag provar på detta och att jag hållit i längre än jag trodde? Men som sagt..Pengar är inte allt här i livet. Det gäller att leva oxå.

Nog om det. Helgen har varit bra. Jobbade trots allt i fredags oxå. Blev för seg för att köra afterworken fullt ut så det blev en snurr på stan och lite fiffel med grabbarna. Lördags var jag bra sugen på att dra ner mot Björkvik och kika lite bilåka..men pallade inte så det blev sova för min del..vaknade upp och ringde papsen..När jag var liten drog vi och kollade folkrace..Nu i helgen var det tävling igen och det var ju bra längesedan VI var där sist. Mycket trevlig dag med mycket krascher och tajta resjs. Återigen kvalitéts tid med pappa. Tack.

Igår kväll så blev d fotboll och sedan en vända på BMB. Mycket folk..trevligt folk :-) Bra natt och en fin och solig morgon i morse..drog mig lite i sängen sen bar det av till dagens arbetspass. Soligt väder och trevligt folk. God middag och bra känsla. Sedan bar det av hemåt och till en soft rulle. Nu e det natt och kudden kallar..En mycket lyckad helg med soft, fest och kvalitetstid tillsammans med nytta alltså..

Sooo Looong

Hejs!

De rullar på, mera jobb, dyr torsdag, bra brunsch, i valet och kvalet och Heff

Det går bra nu. Taggade och laddade med bra resultat. Skall ju egentligen var ledig på fredagar men varför stoppa det tåg som fått upp farten. Klart vi lägger in en extra dag i schemat, Näst intill full styrka om bara för ett par timmar. Kul skall d bli.

Hmm det blev förövrigt en dyyyr torsdag. Gick visst lite fort på E18..enligt vissa :-(  ... Tur att DU lättade upp stämningen med trevlig brunsch.."S"

Helgen så. Finns mycket festliga alternativ att välja på. Men frågan är om man inte skall välja den softa vägen..film med någon trevlig. Kanske nåt gott drickbart att dela på?? Hmmm...får fundera lite på det..

Kom på mig själv i bilen idag. Heff gubben...De e faktiskt lite tomt. Men minnerna och alla bilder gläder mig. Nu blir d kudden för imorgon är det precis som vanligt. Jobb.

Soo Looong

Hejs!

Lönande insats, lill-lördag, mysbyxor.

Alltså..Ibland lönar det sig att kämpa. Att inte ge upp. Efter en tung måndag och en slö tisdag kom onsdagen som en raket. En glädjeraket. Mycket bra prestationer och djäkligt bra framtisdutsikter. Nöjd och på topp kunde man ju inte bara åka hem från jobbet igår. Jag menar "lill-lördag" är ju ändå "lill-lördag" lixom. Utan att gå in på för mycket detaljer och för att vända blad..Idag är det torsdag och nya tag och utmaningar..Vanligtvis veckans sista arbetsdag men det skall vi nog ändra på. Synd att inte utnyttja de dagar som serveras som en buffé :-)

En tanke..Nej jag har aldrig fattat charmen med mysbyxor! Hur mycket ni än försöker övertala mig.

Soo Loong

Hejs!

Måndag, inte alls bra!!

Måndag...alltså idag e jag inte på topp. Visst presterade jag bra på jobbet men allt annat då? Ibland måste även jag ha riktigt pissiga dagar..idag..eller igår (klockan e ju över 00.00) var en sån dag. Usch...nu blir det lite UFC/IFL för att softa ner.
Imorgon är det nya tag och full fokusering igen..men det e senare nu blir d kudden. Faktiskt inte lyckats med att få fram några bilder från helgen..eller jo..men inget jag vill lägga upp här.hehe..

Soo Loong

Hejs!

Afterwork, Vinterförvaring, återseenden, Extremes och jobb

Söndag...Igen. Tiden går tok fort. Seriöst..Känns som det var igår det var torsdag. Hur som helst. Helgen har varit helt toppen. Var ju ledig i fredags och passade på att dra på afterworken. Förra veckan var jag fortfarande seg efter förkylningen men i fredags fanns det inga ursäkter. Blev ju dessutom tvungen att dra en lite inför fylla till lördagens Extremes reunion fest. Rikigt roligt hade vi. Rydell och Quick spelade på Blue Crap (BMB) Vilket djäkla ös. Till och med fröken "Nej jag skall vara nykter fram till sista november" gav upp sitt sunda leverne och drog i sig ett par "kalla" hihihi...Så kass karaktär den där hehehe.. Iallafall så blev det en toppenkväll med avslutning på Pluttan. Lördagen blev nyttigare. Drog upp till dalarna med pappa och fixade i ordning båten inför vinter förvaringen. Alltså säga vad man vill men de få stunder man kan få med farsgubben värderar jag högt. Man jobbar ju nästan hela tiden och han har fullt upp.

Lördagskvällen så..Jag tog en taxi till "The White House" där många utav mina vänner hade samlats. Många av dom var inresta från olika städer och till och med andra länder för att gå på årets hitills största fest. Det sparades inte på någonting utan gästvänligheten var verkligen generös. Efter att ha skålat oss runda under fötterna så var d dags att ta en promenad ner till Pluto och Extremes reunion fest. Där var det kaos...då menar jag K A O S. Vi fixk vårat bord och flera anslöt sig. Sen bar det uförs..hehehe.. Streeman känslan var total och inte heller här sparades det på krutet runt bordet.
En total lyckad kväll med mycket skratt och en hel del kära återseenden att minnas för livet. Mycket lyckad kväll och natt gjorde att jag fick få timmars sömn för att sedan idag kliva på veckans första arbetspass. Tungt och segt men bra effektivitet på kontor och på fält.

Nu sitter jag hemma och tänker tillbaks på helgens otroligt lyckade bravader. Som sagt ett par kära återseenden blev d oxå. Heyyy You.....

Utvalda bilder läggs upp senare...

Soo  loong

Hejs!

Jobb, erfarenheter, avsked och minnen

Så var man äntligen hemma från dagens jobb. Mycket bra dag med en hel del händelser..och intryck men man lär sig alltid av livet. Som jag skrev kom jag precis hem och det som slog mig var tystnaden...Tystnaden av att inte höra små tassar eller jamningar som möter mig i hallen skuttande med svansen i vädret. Tystnaden av att badrumsdörren nu mer är stängd..Den har alltid stått på glänt eftersom även de 2 små har haft sin låda där. I badrummet finns en sorts fläkt som susar hela tiden..Något man vant sig vid..Men nu är dörren stängd och det är T Y S T.

En bild på radarparet Loppan & Mr Heff under deras glans dagar :-)




D var d

SOOO LOONG

Hejs!


Sista kvällen, sen natt och nytt schema

Då var det onsdag och idag skall Loppan få komma hem till Nyköping. Transporten är på väg as we speak...Det blev en sen arbetskväll igår eftersom vi har redovisning den sista varje månad. Jag skickade hem den sista tappre själen vid 1-tiden och själv släckte jag ljuset på kontoret strax innan 2. Sista kvällen med Loppan blev kort men vi hann med att jaga Mr Firrebirr och små "prellisar"..Vid 4 så lade hon sig vid min sida och tittade på tv. Annars e det som vanligt. Håller på att anställa mer säljare så det känns som att interjuverna börjar ge frukt. Håller på att lägga om mitt arbets-schema så att det skall bli mer effektivt. Skall bli spännande att rulla igång nästa vecka och se hur det går. Men d skall inte vara några problem.

Det blev en kortis nu men återkommer senare med mer....

SOOO LOOONG

Hejs!

RSS 2.0